- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
yahyademirci, nasty, herhangi bir kamera sorunu yaşamadım
merhaba. cihazım twrp ekranında kaldı . .cihazı fasboot alarak mi flaş ile yüklesek olurmu teşekürlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
POCO X3 NFC İÇİN XIAOMI EU.STABİL ROM
Cihazınızın BOOTLOADER kilidi AÇIK ve CUSTOM RECOVERY ( TWRP - ORANGEFOX - PİTCH BLACK) VS. YÜKLÜ OLMALIDIR
KURULUM
Eu rom için
Eu flash
Format data
Bilgilendirme için teşekkürler MertBeet
BİLGİLENDİRME
Yapacağınız işlemler şahsınıza aittir. Hatalı iş/işlemler sonucu oluşacak sorunlardan ŞAHSIM ve MIUI TÜRKİYE FORUMU sorumlu tutulamaz.
Cihazınızda twrp yüklü değilse aşağıdaki konudan destek alabilirsiniz.
Recovery - Poco X3 NFC (Surya) Tek Tuş TWRP ve Root | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba,Bugün bootladerı açar açmaz romu yükledim. 6-7 tane sistem uygulamayısını kullanmadığım için (eposta-tarayıcı-sağlık-google lens- google arama vs.) adb methodu ile sildim. Şu an gayet iyi çalışıyor. Kamera ile ilgilide herhangi bir sorun yaşamadım.
gördüm hocam,bu arad tam da bu noktalaarı sormak istemiştim:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirHocam 15 mayıs2021 de 12.0.9 sürümü çıkmış. Ben bunu yükledim. Zaten eski sürümlerde xiaomi arama ve mesaj uygulamaları değil google mesaj ve arama uygulamaları varmış. O yüzden ben zaten onları yüklemezdim. Attığım yerde poco x3 diye aratırsanız çıkan bütün sürümler var.
Hocam poco x3 den önce 1 ay kadar redmi hindistan romu yüklü note 9 kullandım (mtk işlemcili), şu an eu rom yüklü x3 kullanıyorum. Uygulama bazlı olarak hiç bir fark yok ama poco x3 redmi note 9 u 3 e katlar. 120 hz telefon kullanmak gerçekten çok keyifli birde xiaomi eu romla telefon uçuyor diyebilirim.gördüm hocam,bu arad tam da bu noktalaarı sormak istemiştim:
bendeki minote 3 ,
veya mi9 redmi note8 vsvs.
onlardaki EU rom lar ile POCO lardaki EU romlar arasında fark var mı?!
olursa sıkıntı bizim için zira 5-6 yıldır EU rom lara "normal" xiaomi modellerinde alıştık.
Poco olayında fark var mıdır?
dediğim telefonalrda meslea xiaomi aram mve mesajlamaları var. böyle farklar varsa poco x3 den vazgecip redminote 9s filan alacagım.
anladım hocam,Hocam poco x3 den önce 1 ay kadar redmi hindistan romu yüklü note 9 kullandım (mtk işlemcili), şu an eu rom yüklü x3 kullanıyorum. Uygulama bazlı olarak hiç bir fark yok ama poco x3 redmi note 9 u 3 e katlar. 120 hz telefon kullanmak gerçekten çok keyifli birde xiaomi eu romla telefon uçuyor diyebilirim.