- Adım
- Nurettin
- Cihazım
- Xiaomi 5s 64
- Konular
- 2
- Mobile Legends oynuyorum sadece herhangi bir ısınma problemi yaşamadım açıkçası. Yani telefon buz gibi kalmıyor tabiki ısınıyor ama hiç rahatsızlık vermiyor. Oyun oynamazsa gündelik kullanımda hiç ısınmıyor zaten.anladım hocam,
bazı yerlerde ısınma problemi bazılarında ise ekranın gorus acısının cok dar oldugunu yazmıslardı ?
ama benim asıl derdim 6-7 yıl önceden redminote2 den beri EU roma cok alısık olmam.. "poco" hala direkt xiaominin kendisinin mi bilmemekle beraber bahsettiginiz arama vb uygulamasının farklı olması bile can sıkabilir, zaten eşime lacagım Dubaiden gelirken getirecegim.
malum yeni modelleri getiremiyoruz imei tamiri yok. risk alıncak gibi değil.
yukarda yazdıklarımda sorun yoksa, kaba ve hantal görünüşüne dayanıp eşime bunu alabilirim.
oyun oynanmaycak işlemci orta siklet 7serisi yeterli. (ısınmöa prblemi oyundaysa sadece önemli degil yani)
camera önemli ki imx 682 var yeterli olur sanırım.
ekran amoled tercih ederdim DArk mode deneyimi olurdu eşim için ama tamam 120hz deneyimi yaşayalım o da olur. normal kullanımda oyun dışı farkeder mi bilmiyorum ama?
şu an 1700 tl civarı alabiliyorum Dubaiden.
bu arada 12.5 çıkacak mı onun için?
android 11 çıkacak listesinde varmış sanırım dogru mu?
( bende mi note 10 var efsane ebattaki sensörüyle)
- Ekran görüş açısının darlığı ile ilgili hiç bir problem yaşamadım siz söyleyene kadar hiç duymamıştım bile.
- EU rom kurduktan sonra da zaten uygulama açısından hiç bir problem kalmıyor.
- Kamera konusunda inanın hiç anlamadığım bir konu ama benim işimi fazlasıyla görüyor.
- AMOLED olsa iyi olurdu tabi ama böylede bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
- 1700 TL ise hiç kaçırmayın derim burda kayıtsızları 2300 civarı.
- Daha yeni bir telefon bu yüzden yazılım desteği olur diye düşünüyorum ama hiç araştırmadım.
- Benim açımdan negatif yönlerini de söyleyeyim hocam
- Hoparlörden çıkan yüksek ses telefonda titreme yapıyor elin hafif karıncalanıyor.
- Birde hangi kılıfı kullanırsam kullanayım kamera bölgesi toz topluyor, 2-3 güne bir temizliyorum.