yapamiyorumki hocam ben Azerbaycandayim bizim numarayla kayit olmuyor bi telegram filan olsaydi orda konusurdukSms doğrulama yapın forumdan hocam özel mesajda konuşalım
Telegram var hocam mesaj atınyapamiyorumki hocam ben Azerbaycandayim bizim numarayla kayit olmuyor bi telegram filan olsaydi orda konusurduk
tesekkur ederim hocam simdi kuruyorum telegramiTelgram var hocam beetleapp mesaj atın
Kutudan android 10 ile çıkan cihazlar dinamik bölümler ile birlikte geliyor. Bu gibi işlemlere gerek kalmıyor,rom kurulumu az bişey daha farklılık içeriyor. Konudaki gibi kurulum yaptığınız zaman hiçbir sıkıntı olmaz. Havoc şuan eski bir sürüm onun üstünden çok rom geldi ve çok hatalar giderildi, akıcılık istiyorsanız size tavsiyem şuan için ArrowOS 11.. Bu konuda ki RR de deneyebilirsinizSon twrp lerde sistemi neden silemiyoruz..eski cihazlarda mıuı sürüm yükleyip üstüne custom rom yükleme yoktu?
Hovoc rom yükledim onda da bir kaç hata vardı arayüzüde bana göre mıuı kadar seri gelmedi.
POCO X3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fw elbette kuracaksınız. Doğru yaptığınız takdirde fastboota atması recoverye düşme ihtimali yok. Tam kurulum adımlarınızı anlatır mısınız?Arrow ya da RR kurduğumda devamlı orange ekranına atıyor. FW'yi tekrar kurulum yapmam mı lazım? Çünkü en son arrow 11 kurduğumda fastboot ekranına attı. Fastboot rom kuracam
fw kurup deneyeceğim. bu arada gapps dahil mi ayrı mı kuracağız?Fw elbette kuracaksınız. Doğru yaptığınız takdirde fastboota atması recoverye düşme ihtimali yok. Tam kurulum adımlarınızı anlatır mısınız?
Gapps dahil, konudaki fw linki ile birlikte adımları birebir yapın hiçbir sıkıntı çıkmaz.fw kurup deneyeceğim. bu arada gapps dahil mi ayrı mı kuracağız?