Rom POCO X3/NFC Resurrection Remix [10] [RESMİ]

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
ya simdide qlobal sorunum var wpda birine ses atarken 3_4 saniye sonra ses kisiliyor bir deneyin zahmet diylse. Arrowdada remixde de ayni sorun
Evet hocam fakat bu sorun eu romda da var. Wp üzerinden görüntülü sohbet anında da karşıya sesimiz gitmiyor ya da çok derinden gidiyor. Sorun mikrofonlarla alakalı sanırım

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Evet hocam fakat bu sorun eu romda da var. Wp üzerinden görüntülü sohbet anında da karşıya sesimiz gitmiyor ya da çok derinden gidiyor. Sorun mikrofonlarla alakalı sanırım
hocam eu romda yoktu bu sorun.peki cozumu wp guncelleme ilemi alaklai? ya ne ola bilir?

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Hiç bir fikrim yok hocam ne yazık ki

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
hocam eu romda yoktu bu sorun.peki cozumu wp guncelleme ilemi alaklai? ya ne ola bilir?
Bu romu kullanan bir kişiye sordum sorun yaşamadığını söyledi hocam ,bir fikrim yok maalesef çözüm için

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Bu romu kullanan bir kişiye sordum sorun yaşamadığını söyledi hocam ,bir fikrim yok maalesef çözüm için
hocam eski wp surumude denedim durum ayni.cihazimda ne sorun ola bilirki. ne eu nedeki global romda yok bu sorun.ya bi normal romda kalamadim

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
hocam eski wp surumude denedim durum ayni.cihazimda ne sorun ola bilirki. ne eu nedeki global romda yok bu sorun.ya bi normal romda kalamadim
Bilmiyorum hocam şuan arrowda denedim WhatsApp değil ama telegram da, bir çok sesli mesaj attım hiçbirinde sorun yok. Arrowda da oluyor demiştiniz

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Bilmiyorum hocam şuan arrowda denedim WhatsApp değil ama telegram da, bir çok sesli mesaj attım hiçbirinde sorun yok. Arrowda da oluyor demiştiniz
zaten konusmada bi sorun yok hocam .yalnizca wp da var bu sorun.. firmware 12.0.4 kullaniyorum birde remix kurmusam baskada hicbirsey. bakin wp da birine 6-7 saniyelik ses atin sonra o sesi dinleyin hoparlorde dinleyin acik anlayacaksiniz sesin kstlandigini

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
zaten konusmada bi sorun yok hocam .yalnizca wp da var bu sorun.. firmware 12.0.4 kullaniyorum birde remix kurmusam baskada hicbirsey. bakin wp da birine 6-7 saniyelik ses atin sonra o sesi dinleyin hoparlorde dinleyin acik anlayacaksiniz sesin kstlandigini
WhatsApptan atma şansım yok , telegram dan ses attım bir problem yok ses kısılmıyor. Farklı kernel kullanıyor musunuz?

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
WhatsApptan atma şansım yok , telegram dan ses attım bir problem yok ses kısılmıyor. Farklı kernel kullanıyor musunuz?
hayir hocam kullanmiyorum.ve nasil kullana bilirim anlatirsaniz kura bilirim (telegramdads durum ayni)

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
hayir hocam kullanmiyorum.ve nasil kullana bilirim anlatirsaniz kura bilirim
Yok hocam gerek yok kurmanıza, sordum sadece. Bilmiyorum çözümü maalesef,genel olarak ses kayıt edip dinlemede bir sıkıntı yaşamadım

Üst Alt