CALL OF DUTY MOBILE EKRAN KARARMA SORUNU var. Maçın en hızlı, en heyecanlı anlarında veya düşmanla çatışma sirasinda (
Battle Royal modunda ) aniden ekran kararıyor. Oyun arkada devam ediyo sesler geliyo ama oyunu kapatip yeniden açana kadar düzelmiyor. Herkez oyundan kaynaklı olduğunu söylüyor. Dogru olabilir ama bütün hatanın oyundan kaynaklı olacağını zannetmiyorum. Önceki telefonum Samsung A50 bir kere bile kararma yaşamadım. Birçok yerli/yabanci kaynaktan grafik seceneklerinden düşük ayarlara çekildiğinde düzeltme/azaltma oldugu öğrendim.
Eski cihazım (A50 64gb) ayarım
*Grafik - ORTA *Kare Hızı - YÜKSEK. 'iken gayet akıcı sekilde oynatiyodu özellikleri NFC X3 e gore düşük olmasına rağmen.!
NFC X3 te Grafik seceneklerinde *Cok yüksek Kare Hızı seceneklerinde *Max secenegine kadar olmasina ragmen yine *Grafik - ORTA
*Kare Hızı - YÜKSEK seçeneğine kadar düşürdüm yinede çözüm olmadığı gibi kararma dışında takılma donma ve pil ısısının ani ve anormal düşüş ve artış sorunlarıyla karşılaştım.!!! Üstelik telefonu sırf COD Mobile'ı yüksek grafiklerde 120Hz akıcıliginda oynamak amaciyla aldim. Sonuç hayal kırıklığı
Oyun haricinde bi sorun göremedim. Sadece COD Mobile yükleyip oynadım. Bu yüzden Diger oyunlardaki performansina yorum yapamiyorum.
■ Ek olarak.
● Son Miuİ 12.0.5 güncellemesi bataryanın hızlı azalmasina ve ufak tefek yazılımsal bug'lara sebep oldu. Bekleme modunda bile sarj cabuk tükeniyor. Daha düşük Mah kapasiteli A50 bile çok yoğun kullanıma rağmen neredeyse 2 saat daha fazla götürüyor.(a50 4000Mah) Sarj etme konusunda Tabiki X3 açık ara önde 33w hızlı sarj destekli. Iki cihazın batarya farkları da şöyle;
| X3 NFC Lithium Polymer (Li-Po) 5160Mah 《
| A50 Lithium Ion (Li-Ion) 4000Mah 《
● Anlamadigim bir diğer seyde iki farkli X3 cihazın (#Donanim, #Depolama , #Sürüm, #Batarya eşit sekilde) birinde bu sorunlar yaşanırken diğerinde yaşanmıyor İnsallah bi sonraki güncelleme ile hem Activision hem de By!! Poco bu aradaki stabilizasyon sorununu çözerler.
POCO X3 NFC tam bir hayal kırıklığı oldu.
(