- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
bu siteden ben bi türlü indirmeyi beceremedim Gdrive upload etme şansınız var mı V2 indirdim kurdum dün ne çabuk V3 çıkmışÇok hızlısınız teşekkürler hallederim akşama
Akşama doğru zaman olursa tabiki yüklerim.bu siteden ben bi türlü indirmeyi beceremedim Gdrive upload etme şansınız var mı V2 indirdim kurdum dün ne çabuk V3 çıkmış
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hala güncel mi bunlar hocam cihazda and11 ve 12,5,1 yüklüKurulum : İlk Önce Cihazı Fastboota alın Sonra Linkteki Orange fox recovery unofficial installer ı çalıştırın Otomatik Kurulum Yapacaktır. Açıldıktan sonra Dahili Hafızaya Magisk atınız.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Poco Cihazları Kendilerine ait olan Poco Launcher Kullanmakta. Xiaomi Kullanıcıları Miui Launchera daha fazla alıştıkları için Poco cihazlarında da kullanmak istiyor.
Bu Rehberdekileri Kullanmak için Önce Bl kilidinizin açık olması lazım ve Twrp Kurulu oması lazım.
Örnek
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
İnstall diyerek Magiski kurunuz ve Cihazı yeniden başlatınız. Cihaz Açıldıktan sonra Magisk e giriyoruz Modüller + işareti ve Miui Launcher Poco X3 NFC zip dosyayı seçiyoruz kurulum bittikten sonra cihazı yeniden başlatıyoruz.
Ayarlar/Ana ekran ve orda hemen Miui launcherımız görünecektir. Launcherımızı seçiyoruz ve cihazı tekrar yeniden başlatıyoruz ve güle güle kullanıyoruz.
Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni Miui 12 Alpha LauncherLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirYeni Sürüm
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
twrp yok malesef güncellemeler için yükemedim ama poco başlatıcı sinir edici o yuzden yuklemeye karar verdimTuncayy89, Launcher bilmiyorum, twrp varsa custom rom yükleyin, modül, Launcher vs ile uğraşmayın...
Rom - POCO X3 NFC Greeshan Stabil V12.5.3.0.RJGMIXM Rom
Custom Rom Tadında bol özelleştirmeli bir romdur. Global sürüm (V12.5.1.0.RJGMIXM) Stabil romu baz alır. Bölge seçimi mevcut,ota güncelleme ve rootlu (magisk) yüklü geliyor. Rom kurulumunda Format data işlemi yapıldığı için konu sonunda ki magisk gizleme spoyler içerisindeki adımları...forum.miuiturkiye.net
Rom - Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.3.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın. Rom dosyasını telefona atın ve twrp moduna geçin... Cihazı...forum.miuiturkiye.net