- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
Wipe data yapınca öyle oluyor. Veriler sifreleniyor.arkadaşlar twrp modunda telefonun içine bir şey atamıyorum. hata veriyor ? USB olarak görüyor halbuki neden böyle oldu?
edit: format wipe dalvik, cache, data yaptığım için böyle oldu sanırım. tekrar flashladım sorun çözüldü şu an için. arrowos atmaya çalışıyorum bakalım.
hocam miui launcher rootsuz kurulmuyor mu root yapmak istemiyorum birde aosp romlara miui galeri kamera arama ve mesajlar uygulamasını rootsuz kurabilir miyizİlk önce tek tuşu kurun sonra 11.06 yı cihazınızın hafızasına atarak kurabilirsiniz.
Hayır normal değil güç tuşu ile ses açma aynı anda basılı tutun orange foxa girmesi lazım girmiyorsa tekrar yükleyin orange foxuhocam bl kilidini açtım
fastboot girdim orangefox installer bastım kurdu ekranı kapadı telefon poco yazdı kaldı ellemiyorum normal mi ?
hocam aç kapa yaptım düzeldi .d sağolun yinedeHayır normal değil güç tuşu ile ses açma aynı anda basılı tutun orange foxa girmesi lazım girmiyorsa tekrar yükleyin orange foxu