- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 85
Hocam temiz kurulum yapınWifi Çalışmıyor
Hocam temiz kurulum yapınWifi Çalışmıyor
Siz wipe yaptığınıza emin misiniz? Temiz kurulum ile böyle bir şey yaşamanız imkansız. Poco X3 NFC için çıkarılan neredeyse bütün romları denemiş biri olarak söylüyorum böyle sorunları bir tek sizde duydum.Bilidirim menüsünden basıyorum. Açılıyor ide takılıyor ayarlardan wifiye gidiyorum açıyorum hiçbir wifi ağı bulmuyor.
Doğrusu AOSP romları daha çok sevdim ama kamera olmayışı ve game turbo gibi özelliklerden yoksun olmak miuiye yönlendirdi. eu 12.0.9 uzun süre kullandım en son miui Pulse 12.3 kurdum. StormBreaker V8 kernel ile Pulse 12.3 çok iyi oldu aradığım oyun performansını verdiği için gözdem bu.kafeinsiz, hangi romu veya romları begendiniz hocam ?
Onu da denedim ama pek stabil gelmedi. Sistem uygulamalarının bir kısmı İngilizceydi ayrıca. Miui Pulse de Rusça kısımlar içeriyor ama aşırı özelleştirme kısımları onlar da.kafeinsiz, miui mind neden kurmadiniz ?
İhtiyaca göre değişir genelde. Güncelleme olduğunu sanmam. Forum konusundakini indirdim ben. Benim için önemli olan oyun performansı ben kernel ile kullandığım için durum daha farklı. Kullandığınız romdan memnunsanız gerisi önemli değil zaten.kafeinsiz, ben su an miui mind kullanıyorum seri hızlı ve stabil şaşırtıcı sizde böyle olması ayrıca pulse 12.3 un iki sürümü mu var acaba yada güncelleme mi almis onu cozemedim henüz
stuffos deneyin birde hocam oyun performansi çok iyi ama wifi problemi beni deli etti çevremdeki bütün wifiler görünüyor tek benim modem gözükmüyorİhtiyaca göre değişir genelde. Güncelleme olduğunu sanmam. Forum konusundakini indirdim ben. Benim için önemli olan oyun performansı ben kernel ile kullandığım için durum daha farklı. Kullandığınız romdan memnunsanız gerisi önemli değil zaten.
12.5.3 sürümünü kullandım. Stoya hocam paylaşmıştı. Dene bir pişman olmazsıntetragrammatonik, pulse hangi sürümü kullandınız ?