- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi6,PocoX3 NFC
- Meslek
- Makine Mühendisi
- Konular
- 2
Ghost touch olmasa eu 12.0.9 ve stormbreaker kernel gercekten cok iyi gidiyor.
Ghost touch sorunu ben hiç yaşamadım doğrusu. Ekran paneli vs ile mi alakalı bilmiyorum.Ghost touch olmasa eu 12.0.9 ve stormbreaker kernel gercekten cok iyi gidiyor.
V8 sürümünü kurmanız lazım buradakini.Arkadaşlar eu 0.9 ile stormbreaker hangi versiyon kurdunuz ? Ve rootsuz kursam sorun olur mu ? Birde greeshan 12.0.7 kullanan oldu mu hiç ? Bir videoda izledim yağ gibiydi
Kerneli kurduktan sonra sıfırlamak iyi gidiyor aslında ama siz bir deneyin böyle de. Sorun olursa sıfırlarsınız. Kernel yükledikten sonra pil kalibrasyonu şaşabilir ilk 1-2 gün hızlı şarj tüketimi gösterirse aldırış etmeyin.Sağolun hocam, temiz kurulumdan kastınız nedir? Dün kurdum romu zaten 3 wipe sonrasi rom kurulumundan sonra format datada yaptım, debloat falan ettim pil ayarlarini yaptım. Telefon tertemiz şu anda. 1. Günü bitirmek üzereyim romda yani şu an kursam sorun olmaz değil mi ?
Ben 12 saat bekleme + 4 ila 7 saat arası ekran süresi alıyorum şu anda. (oyun oynama durumuna bağlı olarak)Anladım hocam üç dört gun müsade edicem mecbur. Şu andada %40da 7 saat 40dakikayi gördüm en azından bir saat eklese müthiş olur aslında