Oyun oynamıyorsanız normal gibi. Sanırım ben çok fazla oyun oynadığım için bana fazla geliyor. Oyun oynamayan kullanıcılar için kernel lüks kaçar doğrusu pek gereği yok.
eu 12.0.9 ve stormbreaker v8 daha isabetli olur. Kernelsiz çözümler vakit kaybı.merhabalar ilk defa rom yükleyeceğim kafam çok karıştı çok fazla rom ve kernel var cihazım global 12.5.4 bl kilidi açık pubg çok oynarım daha fazla pil süresi ve oyun performansı için hangi rom ve kernel yüklemeliyim? pulse 12.3 android10 + stormbreaker v8 düşünüyorum ama en iyi kombinasyon nedir? kernelsiz sade rom ise hangi rom? kernel ile olacaksa hangi rom hangi kernel?
eu 12.0.9 ve stormbreaker v8 daha isabetli olur. Kernelsiz çözümler vakit
şarj %5e düştüğünde sesler tamamen gidiyor mu sizde de kernelle alakalı sanırımeu 12.0.9 ve stormbreaker v8 daha isabetli olur. Kernelsiz çözümler vakit kaybı.
Bende öyle bir sorun olmadı. Bazıları var diyor. %5e düşürmek de pek iyi değil aslında.şarj %5e düştüğünde sesler tamamen gidiyor mu sizde de kernelle alakalı sanırım
Hocam yükledim önerdiğiniz rom ve kerneli gayet güzel beğendim ancak magisk safetynet doğrulamasından geçmiyor nasıl halledebiliriz bunu?Bende öyle bir sorun olmadı. Bazıları var diyor. %5e düşürmek de pek iyi değil aslında.