- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 85
Hocam direk kurulum yapabilir miyiz romun kendi resmi sayfası var mıdır temiz kurulum mu yapalımVpn yükle görünür
Hocam direk kurulum yapabilir miyiz romun kendi resmi sayfası var mıdır temiz kurulum mu yapalımVpn yükle görünür
Ben 2 haftadır kullanıyorum kardeşim kullan kesinlikle memnun kalırsın eudan daha iyi gereksiz uygulamalardan arındırılmış tavsiye ederim akıllı ağ modu falan var daha bir sürü özellik var bug yokArkadaşlar Pulse 12.5.4 sürümünü kullanan deneyen varmı? EU 12.5.4 kurmuştum acayip kasıyordu. Uyğulama açılış hızları baya yavaştı. İşkenceydi kısaca.
Pulse romları da EU base kullanıyor. Acaba deneyen var mı son sürümü?
Sent from my M2007J20CI using Tapatalk
Hocam son sürüm cok güzel ama çok az bir Rusça kısım var hiç kullanılan yerler değil zaten kurcalayarak anlıyorsun neye yaradığınıPulse beğenmedim rusça çevirisi yapılmamış bir kaç yer var.stabil değil.
Bir hafta kullan yine kasıyor dersen a10 rom kullan mind ya da eu 12.0.9 iyiArkadaşlar Pulse 12.5.4 sürümünü kullanan deneyen varmı? EU 12.5.4 kurmuştum acayip kasıyordu. Uyğulama açılış hızları baya yavaştı. İşkenceydi kısaca.
Pulse romları da EU base kullanıyor. Acaba deneyen var mı son sürümü?
Hocam senin yorumlarıni görmûştüm. Endenozya romu kullanın ve ya A10 rom kurun yazıyordun çoğu yerde. O zaman Pulse 12.5.4 A10-u aratmız mı diyorsun? Yani sen de A10 kullandın uzun zaman yanliş bilmiyorsam. Gerçekten değer mi? Yani uyğulamalar hızlı açılıyormu? Animasyonlar hızlı mı?Ben 2 haftadır kullanıyorum kardeşim kullan kesinlikle memnun kalırsın eudan daha iyi gereksiz uygulamalardan arındırılmış tavsiye ederim akıllı ağ modu falan var daha bir sürü özellik var bug yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam son sürüm cok güzel ama çok az bir Rusça kısım var hiç kullanılan yerler değil zaten kurcalayarak anlıyorsun neye yaradığını
Bir hafta kullan yine kasıyor dersen a10 rom kullan mind ya da eu 12.0.9 iyi
Evet gayet iyi tabiki a10 gibi değil ama ona yakin hiç kasma donma yok hele 10 gün geçsin daha güzel olurHocam senin yorumlarıni görmûştüm. Endenozya romu kullanın ve ya A10 rom kurun yazıyordun çoğu yerde. O zaman Pulse 12.5.4 A10-u aratmız mı diyorsun? Yani sen de A10 kullandın uzun zaman yanliş bilmiyorsam. Gerçekten değer mi? Yani uyğulamalar hızlı açılıyormu? Animasyonlar hızlı mı?
Bende eu rom 12.5.4 yüklü,üzerinde eu12.0.9 u kursam veri kaybı olur mu, a10 daha çok tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla ...?Ben 2 haftadır kullanıyorum kardeşim kullan kesinlikle memnun kalırsın eudan daha iyi gereksiz uygulamalardan arındırılmış tavsiye ederim akıllı ağ modu falan var daha bir sürü özellik var bug yok
Hocam son sürüm cok güzel ama çok az bir Rusça kısım var hiç kullanılan yerler değil zaten kurcalayarak anlıyorsun neye yaradığını
Bir hafta kullan yine kasıyor dersen a10 rom kullan mind ya da eu 12.0.9 iyi
Evet geç bence baya fark ediyor temiz kurulum yap verim alamazsınBende eu rom 12.5.4 yüklü,üzerinde eu12.0.9 u kursam veri kaybı olur mu, a10 daha çok tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla ...?