- Adım
- Berkay
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Konular
- 6
Peki bu romdan sonra tekrar orijinal haline getirirsek?
Keşke yazılımsal müdahelede garanti dışı kalmasa.
Peki bu romdan sonra tekrar orijinal haline getirirsek?
Yurt dışı alın kafanız rahat olsunPeki bu romdan sonra tekrar orijinal haline getirirsek?
Keşke yazılımsal müdahelede garanti dışı kalmasa.
Yazılımsal bi sıkıntıda garantiye çok ihtiyacınız yok zaten. Donanımsal bir problem olursa (telefon açılır durumda ise en azından) Türkiye romu atıp bootloader kilitler öyle gönderirsiniz garantiyeBenim cihaz yeni ve garantili.
Bunları yaparsam garanti dışı kalır mı?
Miui 12.0.7 ve android 10.
Şuan'a kadar hiçbir güncelleme gelmedi.
Ben pek anlamam o işlerden daha çok bilgisayar konusundan anlıyorum benYurt dışı alın kafanız rahat olsun
Zaten benimle düşüncem; Sonuçta bunlar custom rom değil ama bu işlemleri uygularken bu romu atarken hard brick olursa garanti dışı olduğu için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.Yazılımsal bi sıkıntıda garantiye çok ihtiyacınız yok zaten. Donanımsal bir problem olursa (telefon açılır durumda ise en azından) Türkiye romu atıp bootloader kilitler öyle gönderirsiniz garantiye
Evet Endonezya iyi evdeki bütün cihazlarda Endonezya romu varBen pek anlamam o işlerden daha çok bilgisayar konusundan anlıyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten benimle düşüncem; Sonuçta bunlar custom rom değil ama bu işlemleri uygularken bu romu atarken hard brick olursa garanti dışı olduğu için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Bir sıkıntı olmazsa ve bu romla devam ederken donanımsal bir sıkıntı olur vesaire o zaman garantici der; Kullanıcı hatası
Bu romu atarken hard brick vesaire sıkıntı olmazsa iyi yoksa benim telefonda donanımsal bir hata yok olursa telefon düşer vesaire anca öyle. Yani bu rom ile ilerlerken herhangi bir donanımsal sorun benim hatalarımdan kaynaklanır. Yoksa biz telefonu düşürdük ekranı gitti gidip garantici yapmaz, kullanıcı hatası der garanti dışı kalmasak bile.
Bunu veya endonezya düşünüyorum en iyi endonezya diyorlar
Uygun olmasa burda niye paylaşılsin? Bu rom yerine hindistan global kurun Google arama mesajlaşma yok Xiaominin var arama kaydetme vs var çok daha stabilMerhaba.
Poco X3 NFC kullanıyorum garantili cihaz bl kilidini açtım twrp yükledim magisk de yüklü acaba bu romu kurabilirmiyim uygunmudur telefonuma.
Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yok ben şeyden dolayı sordum bu yazılım kodu oluyorya işte örneğin qgmmixm falan ondan dolayı.Uygun olmasa burda niye paylaşılsin? Bu rom yerine hindistan global kurun Google arama mesajlaşma yok Xiaominin var arama kaydetme vs var çok daha stabil
hindistan degil endonezya romda miui armaa ve mesaj varUygun olmasa burda niye paylaşılsin? Bu rom yerine hindistan global kurun Google arama mesajlaşma yok Xiaominin var arama kaydetme vs var çok daha stabil
2 tip kod var biri surya biri karna eger cihazinizda nfc ozelligi varsa surya dir mesela biir digeride her stock romun kendine gore bir kodu vardir mesela golabal rom TRXM ile biterYok ben şeyden dolayı sordum bu yazılım kodu oluyorya işte örneğin qgmmixm falan ondan dolayı.
Merhaba.
Poco X3 NFC kullanıyorum garantili cihaz bl kilidini açtım twrp yükledim magisk de yüklü acaba bu romu kurabilirmiyim uygunmudur telefonuma.
Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.