Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12.5Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları
hindistan degil endonezya romda miui armaa ve mesaj var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 tip kod var biri surya biri karna eger cihazinizda nfc ozelligi varsa surya dir mesela biir digeride her stock romun kendine gore bir kodu vardir mesela golabal rom TRXM ile biter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
guncelleme olarak zaten cihaza geldi magisk ve twrp gerek duymadanda guncelliyebilirdiniz
bazi kullanicilardan alinan bilgi ; en az 1.5 gun sistem oturmuyor bazi gecislerde kasmalar meydana geliyor ama 2 ci gunun ardin hersey normale donuyor hizlaniyor pil daha iyiye gidiyor
bugün güncellemeyi yükledim bi kaç defa menü geçişlerinde veya wifiyi açtığımda takılmalar oluyordu sonradan düzeldi
aşırı beğendim batarya konusunda çok güzel birşey yapmışlar sanırım şarjım şuan yüzde 93 pil kulanımını kontrol ettim 1 saat 3 dk ekran süresi vermiş hemde120 hz yapmama rağmen (full wifi açık bütün sosyal medyada geziniyordum ve offline basit oyun oynuyordum )
Bu ayarları her rom kurulumunda mutlaka yaparım, bu ayarlar harici modül,apk vs kullanmıyorum bu ayarları yaptıktan sonra akıllı telefonlar tuşlu telefon olmaz merak etmeyin :D AOSP Rom kullandığımda da bu ayarları mutlaka yaparım, sizde kullanmadığınız tüm uygulamaların pil kullanımını...
Android 7 ve üzeri sistemlerde pil ve sistem optimizasyonu Merhaba arkadaşlar. Yeni bir rehberle karşınızdayım. Android 7 öncesini hatırlayan kullanıcılar bilir. Cihaza yeni rom yazdıkdan sonra ilk açılışta "Optimizing App" yazılı bir pencere çıkardı (Örnek resim aşağıda gösterilmiştir). İşletim...
Bu ayarları her rom kurulumunda mutlaka yaparım, bu ayarlar harici modül,apk vs kullanmıyorum bu ayarları yaptıktan sonra akıllı telefonlar tuşlu telefon olmaz merak etmeyin :D AOSP Rom kullandığımda da bu ayarları mutlaka yaparım, sizde kullanmadığınız tüm uygulamaların pil kullanımını...
Android 7 ve üzeri sistemlerde pil ve sistem optimizasyonu Merhaba arkadaşlar. Yeni bir rehberle karşınızdayım. Android 7 öncesini hatırlayan kullanıcılar bilir. Cihaza yeni rom yazdıkdan sonra ilk açılışta "Optimizing App" yazılı bir pencere çıkardı (Örnek resim aşağıda gösterilmiştir). İşletim...
Merhaba Arkadaşlar Resmi bir şekilde Artık Poco X3 icin 12.5 yazılımmiui tarafından yayınlandı Global Stock Rom olarak aşağıdaki linkten indirim twrp uzerınden kurabilirsiniz
1) Global Stock rom OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki Ota bağlantı linkinden dosyayı indirip, cihaz içinde güncelleme bölümünden dosya yolunu göstererek yükleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[Sistem]
Yeni: Hareketlere yanıt artık anında.
Yeni: 20 kat daha fazla işleme gücüyle artık ekranınızda görebileceklerinizin çok az sınırı var.
Yeni: Özel cihaz modeli ayarlarıyla, yükseltmeden sonra herhangi bir telefon daha hızlı hale gelir.
Optimizasyon: MIUI daha hafif, daha hızlı ve daha dayanıklı hale geldi.
Android Güvenlik Yaması Temmuz 2021'e güncellendi. Artan sistem güvenliği.
[Notlar]
Yeni: Karmaşık yapılarla zihin haritaları oluşturun.
Yeni: Karalama ve eskiz için yeni araçlar.
Yeni: Konturları otomatik olarak ayarlamak için bir çizime basın ve basılı tutun.
Yeni: Hareket kısayolu artık her yerde notlar, görevler ve alıntılar oluşturmanıza olanak tanır.
Yeni: Alıntılar, metni, URL'leri ve görüntüleri birkaç basit dokunuşla Notes'a kaydeder.
Yeni: Dinamik düzenler Notes'taki tipografiyi yeni bir düzeye taşıyor.
Yepyeni Notlar.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.