- Adım
- Ercbydr
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 2
Durum bu aşamada hocammatadore2961, Su an rom atmıyor program
Durum bu aşamada hocammatadore2961, Su an rom atmıyor program
stoya hocam yardım et 2000 saniye oldu bekliyorummatadore2961, Su an rom atmıyor program
iptal edip tekrar deneyince sorun olur mu
şimdi iptal ettim ve böyle deniyorummatadore2961, Başka şansınız yok,iptal edin dediğim gibi Türkçe karakter kullanmayın rom klasöründe...
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
stoya hocam 3000 saniye oldu ama hala yükleyemedimmatadore2961, Başka şansınız yok,iptal edin dediğim gibi Türkçe karakter kullanmayın rom klasöründe...
Video - Mi Flash 64 Bit İle FastBoot Rom Yükleme (Video)
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...forum.miuiturkiye.net
Olmadı hocam tekrar Endonezya 12.0.7 romuna döndüm, global güncel romu yükleyemedim.matadore2961, Telefonu tekrardan kapatıp fastboot moda alın ve pc 2.0 portunu kullanın