Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJGMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları
bunların hiçbirine gerek yok mi flash ile rom yükledikten sonra kilit açık ya da kapalı fark etmez ota dan güncelleme yapabilir. tekrar twrp ve magisk yüklemesine gerek yok. bunu bizzat onlarca poco x3 ile denedim.
evet roottan sonra ota güncellemesi yapamazsınız. sıradan kullanıcı iseniz (sıradandan kastım telefonu kurcalamayan vs.) roota gerek yok mi flashtan sonra rahat rahat kullanın otadan güncelleme yapın.
Arkadaşlar güncellemeden sonra netflix izlerken birdem hata veriyor ve widevine (L1) sertifikası L3 e düşüyor parmak izi kısmından sertifikayı güncellemeye çalışıyorum hata veriyor oturumu kapatıp verileri siliyorum telefonu yeniden başlatıp giriyorum düzeliyor. Ardından tekrar ediyor hata veriyor L3 e geri düşüyor magisk modülü de denedim yine aynısı oluyor redditte aynı sorunu yaşayanlar varmış çözümü var mıdır sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski sürümü orange fox üzerinden flashlasam veri kaybı olmadan eski sürüme geçiş yapabilir miyim 12.0.9.0 sürümüne
Tercih edilen ağ türünü değiştirmeye çalıştığında seni de atıyor mu ayarlardan 3g 4.5g değiştirirken, bug dolu resmen güncelleme ya keşke yüklemeseydim...