neden 12.0.9 dan 12.0.1 surumune dusurulduki? ben 12.5 bekliyorum bunlar 12.0.1 guncelleme yapiyorlar ya bu nasil isdir.anlasildi 12.5 5ay sonra gelicek
İmza doğrulamasını devre dışı bırak kurarken yoksa hata veriyorarkadaşlar merhaba twrp üzerinden yükleme yapmaya başladım hata verdi ve fastboot ta kaldı ne yapmam gerekiyor ???
fastboot a düştü artık görmüyor maalesef romuİmza doğrulamasını devre dışı bırak kurarken yoksa hata veriyor
Romu flash belleğe atıp otg yi seçip oradan kurmaya çalışmayı denedin mi?fastboot a düştü artık görmüyor maalesef romu
Eğer romu flashlarken clean and lock seçeneğini seçtiysen yani bootloader kilidin geri kilitlendiyse güncelleme gelir bunu anlamak için telefonu yeniden başlattığında açık kilit işareti var mı yok mu kontrol et açık kilit işareti yoksa bootloader kilidin kapalıdır eğer açıksa adb üzerinden tekrar orangefox veya twrp'yi u kurabilirsin ardından magisk manager indir chrome'dan manager.apk isiml dosya inicek sonunu apk yerine manager.zip ile değiştir sonra hafıza kartına atıp orangefox veya twrp üzerinden hafıza kartını seçip manager.zip i kurarak telefonunu tekrar rootlayabilirsin ama unutma bootloader kilidin açık değilse yapma.Type C bellek olmadığı için elimde onu yapamadım ama miflash ile fastboot rom flaşladım . Fakat bir sorum var telefon açılınca twrp ve magisk silinmiş IMEI sağlam duruyor bu şekilde kullansam sakınca olurmu ? Tekrar twrp yüklemem gereklimi ? Yüklemeden cihaz normal çalışırmı ve güncelleme geldiğinde direk güncelle deyince guncellermi?
bunların hiçbirine gerek yok mi flash ile rom yükledikten sonra kilit açık ya da kapalı fark etmez ota dan güncelleme yapabilir. tekrar twrp ve magisk yüklemesine gerek yok. bunu bizzat onlarca poco x3 ile denedim.Eğer romu flashlarken clean and lock seçeneğini seçtiysen yani bootloader kilidin geri kilitlendiyse güncelleme gelir bunu anlamak için telefonu yeniden başlattığında açık kilit işareti var mı yok mu kontrol et açık kilit işareti yoksa bootloader kilidin kapalıdır eğer açıksa adb üzerinden tekrar orangefox veya twrp'yi u kurabilirsin ardından magisk manager indir chrome'dan manager.apk isiml dosya inicek sonunu apk yerine manager.zip ile değiştir sonra hafıza kartına atıp orangefox veya twrp üzerinden hafıza kartını seçip manager.zip i kurarak telefonunu tekrar rootlayabilirsin ama unutma bootloader kilidin açık değilse yapma.