O oyunu bırakalı çok zaman oldu hocam hesabım yok şuan maalesefhocam clash of clansta denersen sevınırım barız hata onda cunku
Endonezya candır şuana kadar üzmedi beni 3 tane versiyon denedim hepsi de başarılıydıBölge farkının çok birşey etkilemeyeceğini düşünüyordum, bugün Endonezya romunu yükledim, bambaşka birşey bu. Akıyor alet.
Bende suanlik problem yok hocam yani geçişler normal veya ben çok dikkat etmiyorum bilmiyorum bariz belli titreme var ise OTA dan da kaynaklanabilir temiz kurulum bazen çok şey farkettiriyorBende uygulama geçişlerinde titreme oluyor, 3 gündür kullanıyorum kasmalar mevcut, bir uygulama simgesine dokunduğumda geç tepki veriyor (açılıyor) sizdede var mı bu gibi sorunlar. Ota üzerinden güncelleme geldi kurdum onunla alakası var mıdır ?
Hangi romdasiniz hocam Global mi TR mi Endonezya mi ??3 gün önce android 11 geldi güncelledim telefon aşırı yavaşladı ve isinma sorunun başladı oyun hiç oynamam normal kullanım da telefonu elime aldığım gibi 41 42 dereceyi buluyor iki defa format attım düzelir diye değişen birşey olmadı aynı sorunu yaşayan var mı ??
Endonezya rom hocamHangi romdasiniz hocam Global mi TR mi Endonezya mi ??
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben OrangeFox ile full wipe temiz kurulum yaptım ve şuan herhangi bir kasma takılma vs olmadı hocam yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum memnunum yani şarjda da pek fark yok gibi ama OTA yoluyla guncelleyenler biraz kasmalardan şikayetçi gibi bilemiyorum cihazin garantisi yok ise isterseniz BL kilidi açıp OFox ile temiz kurulum yapın ya da Fastboot rom çıkmasını bekleyip Mi flash ile en temiz kurulumu yapinEndonezya rom hocam