- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
haklisiniz hocam teşekkürler uğraştıran şeyler boşuna güzel sağlıklı olmuyor tabibitexx, Evet çünkü fastboot rom 8 gb diğeri 4 gb sizce aynı oluyor mu ?
Fastboot rom cihazı sıfırdan yüklüyor...
Hocam banada ayarlardan guncelleme geldi. İndir dedigimde bu verdiginiz dosyayi indirdi. Telefonumda OrangeFox Recovery kurulu, Magisk Rootlu, Ayrica MİUİ Launcher modulden yüklü. Recovery den İnstall Zip dedigimde bu otadan gelen zip yuklenebilecek mi? Bu sekilde yuklendiginde hersey silinecek mi yoksa hicbisey silinmeden guncelleme mi yapmis olacagim? Rootum OFox Recoveryim ve geri kalan hersey onceki gibi kalır mı?bitexx, Recovery rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklikler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Mantikli olan aslinda miFlash romu beklemek ama ben bilgilenmek amaciyla denemek istiyorum. Bu eklediginiz resimde sanirim veriler silinerek romun yüklenişi. Peki twrp kullananlar verileri silinmeden guncelleme yapamaz mi ? ( Evet yapilmasi tavsiye edilmez ama yapabilir mi ? ) Mesela 12.5.0.1 yukledik o kadar ugrastik 12.5.0.2 ciktiginda yapamazmiyiz hicbirsey silinmeden ? Veriler silinmeden yapilabiliyorsada bundan Root ve TWRP etkileniyor mu ?recepagdas, Rom güncelleme...
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Android sürüm değiştiği için tavsiyem temiz kurulum olur....
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben kurdum ama daha çok yeni bence bir fikir sunmak için enaz 2-3 gün şart genel itibari ile suanlik güzel görünüş itibari ile çok fazla bir değişiklik yokEndonezya 12.5.1 kuran var mı?