- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 11 ultra
- Meslek
- Personal trainer
- Konular
- 53
Hocam hiçbir zaman ben görmedim ki bir markanın verdiği batarya ömrü tutsun hiçbirinin tutmuyor en iyi senaryoda hesap yapıyorlar o verileri veriyorlar miui12 çok sorunlu zaten xiaomide kabul etti ben aops rom'dayım kafam rahat kasıntı yok bişey yok ekran süresini tam kullanımda paylacagım.Normal dediğiniz durum fabrika verilerinde 10 saat oyun 17 saat video iken biz bunun yarısını yapamıyorken kıyaslamadan ziyade bir sorun olduğu görüşündeyim ki YouTube da ki pil videolarını izleyin orda öve öve bitiremiyorlar, ki kıyasladığım cihaz fabrika verilerine göre çok yakın süre verirken bu cihaz varız %50 daha hızlı şarj yiyor yani 6-7 saatden ziyade en az 15 saat kadar normal ekran süresi almak gerek Xiaomi güncelleme ile batarya performansını geçmişte kullandığım mi Max 2 , redmi note 4x cihazlarında bir gecede yarıya düşürmüş bir firma , yani aksinide yapabilir diye düşünüyorum bundan önce kısa bir süre note 8 kullandım MIUI 12 sürümünü 3 kez verip ertesi gün geriye aldılar hatalar yüzünden