- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
Aliyorum hocam ama eminim ki sürekli rom değiştirdiğiniz için kernelden dolayi bataryaniz kalibre olmuyordur bu roma gecip SB v4 kerneli yukledikdrn sonra bi calibrasyon dosyasi var onu atarim size ona gore denersinizSamet061905 ortalama 9 10 saat alıyor musunuz hocam ? Mi romlar delirtti beni hepsi 5 6 saat veriyor
Buyrun hocamTurko31 Şu an bendede 12.0.13 var çok akıcı ama %80lerde 1.30 saat anca alıyorum. Gün içinde telefon lazım oluyor ama güvenipte %70 80 şarj ile evden çıkamıyorum. Oyun oynamadığım halde 5 6 saat midemi bulandırdı iyice aospyede dönmek istemiyorum ne yapıcam bilemedim
Eger oyun oynuyorsaniz bu kernel işinizi gormez hocamTurko31 Şu an bendede 12.0.13 var çok akıcı ama %80lerde 1.30 saat anca alıyorum. Gün içinde telefon lazım oluyor ama güvenipte %70 80 şarj ile evden çıkamıyorum. Oyun oynamadığım halde 5 6 saat midemi bulandırdı iyice aospyede dönmek istemiyorum ne yapıcam bilemedim
Siz bide Wifi le kullanin ben Wifi kullanimiyla 13 saati gördümhobo06, rom güzel seri takilma yok ama 9 10 saat ideal kullanıcı için hayal bence en fazla 8 saat aldim ben romun garipliği yüzde 30 dan sonra batarya bitmemeye başlıyor garip şekilde
Kalibrasyon sadece NFC surya cihaz için mi hocam Karna hindistan sürümü cihaza da iş gorur mu ? benim batarya 6000Aliyorum hocam ama eminim ki sürekli rom değiştirdiğiniz için kernelden dolayi bataryaniz kalibre olmuyordur bu roma gecip SB v4 kerneli yukledikdrn sonra bi calibrasyon dosyasi var onu atarim size ona gore denersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun hocam
Eger oyun oynuyorsaniz bu kernel işinizi gormez hocam
Siz bide Wifi le kullanin ben Wifi kullanimiyla 13 saati gördüm
Duvar kağıdını paylaşır mısınSamet061905, burdaki widgetler sende de mi yok acaba ? Kapatma olani sıklıkla kullanan biriyim çünkü ayrıca 90 hz de sabit kalmıyor
TeşekkürlerrSekko, #MIUI个性化#Buna bir bak! "MIUI 11" teması telefonuna tamamen yeni bir görünüm kazandırır. @小米主题! içinde kendi tarzınızı bulun!Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hobo06, kerneli kurdun mu peki ?
Samet061905, kapama yani kilit widgeti yok anlamadim neden yok ilk defa karşılaşıyorum böyle durumla