Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21

Ekli dosyalar

• Calibragem da Bateria (Surya).zip
    4,3 KB · Görüntüleme: 18

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Tamam hocam çok sağolun deneyeceğim 🙏

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam Magisk kurulu mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dosyayı magisk la kurun yeniden başlatın rom 2 gün içinde kaliteyi belli edecek
hocam yukarda da sordum bu modül sadece surya modeli için mi Karna 6000mah pil olan modele de uyar mı ?

M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
hocam yukarda da sordum bu modül sadece surya modeli için mi Karna 6000mah pil olan modele de uyar mı ?

Hocam çok özür dilerim görmedim geliştiric Karna modelini de belirtmiş ama OrangeFox kullanıyorsanız kurun cihaz açılmaz işe bootlopta kalırsa OrangeFox/Magisk dizininden kaldırabilirsiniz

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam çok özür dilerim görmedim geliştiric Karna modelini de belirtmiş ama OrangeFox kullanıyorsanız kurun cihaz açılmaz işe bootlopta kalırsa OrangeFox/Magisk dizininden kaldırabilirsiniz
Anladım hocam teşekkür ederim bunu sadece flashlamamiz yeterli mi yani pili komple bitirip normal bir kalibrasyona da gerek var mı ?

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Anladım hocam teşekkür ederim bunu sadece flashlamamiz yeterli mi yani pili komple bitirip normal bir kalibrasyona da gerek var mı ?

Yok hocam sadece flaşhlayın sonra cihazı yeniden başlatın o zaten kendisi kalibrasyon yapıyor, hatta altta verdigim modülü de kurun uygulama açılış hızı animasyon hızını iyileştirir

Ekli dosyalar

• Dexopt packages [miuiturkiye.net].zip
    5,4 KB · Görüntüleme: 6

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Yok hocam sadece flaşhlayın sonra cihazı yeniden başlatın o zaten kendisi kalibrasyon yapıyor, hatta altta verdigim modülü de kurun uygulama açılış hızı animasyon hızını iyileştirir
teşekkür ettim hocam rom olarak Odex versiyon bir rom kullanıyorum o yüzden şuan tatmin ediyor açılışlar :)

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Hocam bu arada siz hangi romdaydınız ?

teşekkür ettim hocam rom olarak Odex versiyon bir rom kullanıyorum o yüzden şuan tatmin ediyor açılışlar :)

Hocam Android stabil bir rom arıyorum sizin kullandıgım sanırım 12.5.4 Premeo+ODEX rom heralde bi yerde öyle okumuştum,bende deneyimlemek istiyorum da linki paylaşırmısınız ? Yandex link paylaşmıssınız ama oda limit aşıldıgı için Yandex'e kaydet indir seçenegi çıkıyor başka link varmıdır ?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam bu arada siz hangi romdaydınız ?

Hocam Android stabil bir rom arıyorum sizin kullandıgım sanırım 12.5.4 Premeo+ODEX rom heralde bi yerde öyle okumuştum,bende deneyimlemek istiyorum da linki paylaşırmısınız ? Yandex link paylaşmıssınız ama oda limit aşıldıgı için Yandex'e kaydet indir seçenegi çıkıyor başka link varmıdır ?
Maalesef hocam bende ki tek link o Aynı yapımcı Promeo yani 12.5.7 EEA romu üzerine mod yayınlamış yeni onun da yine güzel diye yorumlarını okudum onu paylasabilirim Google drive da onun linki aslında çok fazla bişey yapmıyor debloat yaparak bir kaç özellik ekliyor Roma 90hz MIUI launcher gibi ahım şahım bir olayı yok bana akıcı geldiği ve 90hz ile MIUI launcher olduğu için genelde Promeo nun romlarini kullanıyorum

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Maalesef hocam bende ki tek link o Aynı yapımcı Promeo yani 12.5.7 EEA romu üzerine mod yayınlamış yeni onun da yine güzel diye yorumlarını okudum onu paylasabilirim Google drive da onun linki aslında çok fazla bişey yapmıyor debloat yaparak bir kaç özellik ekliyor Roma 90hz MIUI launcher gibi ahım şahım bir olayı yok bana akıcı geldiği ve 90hz ile MIUI launcher olduğu için genelde Promeo nun romlarini kullanıyorum

Siz memnunmusunuz hocam 12.5.4 ODex romdan ? eger memnunsanız paylaşırmısın linki yandex açıp indireyim en azından

Üst Alt