Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Normal kullanım 8 saat civarı işteydim sonrasında eve geldim ve evde bitti şarjım
yarısını mobil veri yarısını wifi olarak baz alabilirsiniz çok takilmiyorum ekran süresine ama referans olur diye paylaşmak istedim

12.5.4 Endo Promeo Mod Odex
Ekran parlaklığı %60
Ekran yenileme 90Hz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Normal kullanım 8 saat civarı işteydim sonrasında eve geldim ve evde bitti şarjım
yarısını mobil veri yarısını wifi olarak baz alabilirsiniz çok takilmiyorum ekran süresine ama referans olur diye paylaşmak istedim

12.5.4 Endo Promeo Mod Odex
Ekran parlaklığı %60
Ekran yenileme 90Hz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu romda kalma sebebiniz nedir benim için önemli olan o bitexx

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Bu romda kalma sebebiniz nedir benim için önemli olan o bitexx
Endonezya Romlarini severim bu cihazda stabil geliyor genelde Endo kullanır kendim debloat yaparım bu mod Endo üzerine debloatli olduğu için ilk tercih sebebim bu ekstra olarak poco launcher sevmiyorum ve 90hz kullanmak istiyorum cihazı normalde 90hz için modül kurardım ve MIUI launcher içinde modül kurardım bu romda orjinal olarak ikisi de mevcut hem MIUI launcher ile geliyor hem 90hz seçeneği mevcut günlük kullanım olarak dediğim gibi tatmin ediyor beni akıcılık olsun ekran suresi olsun benim için yeterli herhangi bir Bug vs de gözüme çarpmadı ara sıra oyun oynarım demiştim oyunda da üzmüyor yani bunlar benim için Bu romda kalmama yetiyor kısaca özetledim hocam :)

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
bitexx, sizin cihaz hindistan sürüm mü ?

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
bitexx, yani 6000 mah bataryasi var anladım hocam ben şimdilik miui mind 12.0.13 kurdum v4 Kernel ile akıcılık konusunda sorun yasarsam sizin Roma geçiş yapacağım

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
bitexx, yani 6000 mah bataryasi var anladım hocam ben şimdilik miui mind 12.0.13 kurdum v4 Kernel ile akıcılık konusunda sorun yasarsam sizin Roma geçiş yapacağım
Evet hocam NFC kullanmadığım için bataryaya önem verdim
Rom konusunda çok beklenti içerisine girmeyin ama size açıkladım Bildiğiniz Endonezya sadece ufak tefek düzeltmeler var birde kernel seviyorsaniz android 11 için kernel yok 1 tane var VenoomX diye onunda pek bir artısı yok Android 10 da kernel scalası biraz daha geniş

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Samet061905, sizin rom ve v4 kerneli kurdum performans anlamında memnun kalır mıyım hızlı mı akıcı mi ? Oyun oynayan biri değilim bug var mı mesela takılma donma yaşadınız mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bitexx, bugüne kadar birçok rom kurdum hocam örnek hiç kullanmadım sırf çok övgü almış diye v4 kurdum normal şartlarda kernel veya magisk root kullanmam pulse 12.03 vardı en son şarjı içmeye başladığı için rom arayışına geri döndüm iki rom arasında kaldım biri sizin rom diğeri 12.013 miui mind rom şu an miui mind kurdum ancak aklım sizin romda kaldı

Son düzenleme:

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Samet061905, sizin rom ve v4 kerneli kurdum performans anlamında memnun kalır mıyım hızlı mı akıcı mi ? Oyun oynayan biri değilim bug var mı mesela takılma donma yaşadınız mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bitexx, bugüne kadar birçok rom kurdum hocam örnek hiç kullanmadım sırf çok övgü almış diye v4 kurdum normal şartlarda kernel veya magisk root kullanmam pulse 12.03 vardı en son şarjı içmeye başladığı için rom arayışına geri döndüm iki rom arasında kaldım biri sizin rom diğeri 12.013 miui mind rom şu an miui mind kurdum ancak aklım sizin romda kaldı
Eger oyun oynamiyorsaniz gayet akici bir kerneldir romla uyumlu kerneldir yani öyle direk kurar kurmaz etki etmez ama 1 2 gun kullanim sonrasinda farki hissedersiniz şarj konusunda

Üst Alt