Link var mı hocam rom ve kernelin?Bunun ustune çıkabilen yoktur herhalde Miui Mind son sürüm Sb v4 kernel tum uygulamalarin arka planlari kapali ve % 30 % 40 ekran parlaklığı
Link var mı hocam rom ve kernelin?
Link var mı hocam rom ve kernelin?
Romu kurdum fakat wolte ve vo wi-fi aktif olmuyo birde Google sayfasında URL açacak uygulama bulunamadı gibi birşey çıkıyordu Chrome indirerek çözüldü yardımcı olursanız sevinirimBunun ustune çıkabilen yoktur herhalde Miui Mind son sürüm Sb v4 kernel tum uygulamalarin arka planlari kapali ve % 30 % 40 ekran parlaklığı
bitexx kullandınız mı hiç hocam ? Arkadaş 13 saat alinca yazmak istedimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan v4 Miui olani seçip yükleyebilirsiniz hocam
Android 11 e geçince hiç daha android 10 a dönüş yapmadım hocam çok fazla takildigim konular değil ekran suresi ortalama bir süre versin yeterliSamet061905, çok kasma taraftarı değilim telefon bu sonuçta ideal kullanmak lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bitexx kullandınız mı hiç hocam ? Arkadaş 13 saat alinca yazmak istedim
Samet061905 Samet hocam v8 değil demi bu kernel batarya performansı iyi olan v4 ? Emin olmak için soruyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan v4 Miui olani seçip yükleyebilirsiniz hocam