- Adım
- Yunus emre
- Cihazım
- Redmi k30 poco
- Konular
- 70
peki ya anakart board lari haberiniz yok onlardan usta sen öyle öner ben böyle önereyim sen onu ben bunu . benim önerdiğimi elestirme yada ben seni elestirmeyelim adam istediğini alir . ben bunu sen onu daha iyi görüyorsun demek ki sknti yok9S işlemcisi Poco X3 NFC'ye göre bir tık geride. Ayrıca 120 hz ile 60 hz arasında ciddi anlamda uçurum var. AOSP ya da kernel kurulduktan sonra orta seviye işlemci bile amiral gemisi gibi performans veriyor.
Poco X3 NFC alüminyum çerçeve ile bir tık önde. Kamera olarak Poco X3 NFC kamerası orta seviyede çok iyi. Alıcı AOSP vb özel romlar kullanacağı için cihazın popülerliği de önemli. Poco X3 NFC için çalışan daha fazla geliştirici var.
Vereceği 2500 falan ayrıca çok değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam benimkini satıp üstüne ekleyeceğim
Zaten note 9dan 9se geçmek saçma olur
stereo ses olduğu için o ses o yüzden yüksek çıkıyor . ses sıkıştırma bir nevi sıkıntı değilHocam bende tam dediğiniz gibi yapacaktım ayrıca bir çok kişi arka kapağın müzik dinlerken titrediğini söylemiş siz de bu sorun mevcut mu ?
hem titreşim pek az titreşim gibi titrer kapago takma usta gozune guzel geleni al ama Eger poco dersen poco x3 pro alpeki ya anakart board lari haberiniz yok onlardan usta sen öyle öner ben böyle önereyim sen onu ben bunu . benim önerdiğimi elestirme yada ben seni elestirmeyelim adam istediğini alir . ben bunu sen onu daha iyi görüyorsun demek ki sknti yok
stereo ses olduğu için o ses o yüzden yüksek çıkıyor . ses sıkıştırma bir nevi sıkıntı değil
bl açacak ise zaten persisti tam yerleşmesi için miui pro rom yükleyecek sonra rom kurulumu yapıp ana ekrana geldikten sonra persist yedek alacak . sonra istediği romu kurup reboot etmeden yedegi kurduğu zaman bak performansa sen9S işlemcisi Poco X3 NFC'ye göre bir tık geride. Ayrıca 120 hz ile 60 hz arasında ciddi anlamda uçurum var. AOSP ya da kernel kurulduktan sonra orta seviye işlemci bile amiral gemisi gibi performans veriyor.
Poco X3 NFC alüminyum çerçeve ile bir tık önde. Kamera olarak Poco X3 NFC kamerası orta seviyede çok iyi. Alıcı AOSP vb özel romlar kullanacağı için cihazın popülerliği de önemli. Poco X3 NFC için çalışan daha fazla geliştirici var.
Vereceği 2500 falan ayrıca çok değil.
Son düzenleme: