Soru POCO X3 Alınır mı ?

Sunshine2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
27
Poco X3 NFC için imei çok sağlam. Kafanız rahat olsun. Ayrıca alır almaz repair yaptırmak zorunda değilsiniz çift sim olduğu için iki simi de 4 aydan toplam 8 ay kullanma hakkınız var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada arkadaşlar yoğun şekilde X3 Pro önermiş. Tabi bütçeniz varsa bence de Pro alın işlemcisi daha iyi ama bütçeniz orta seviye içinse NFC de iş görüyor.
Sanırım karar verdim bu cihaz için stabil rom olarak neler var önerebileceğiniz ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Sanırım karar verdim bu cihaz için stabil rom olarak neler var önerebileceğiniz ?
Kullanım amacınız önemli.
Mesela Pixel Experience için çıkan sürümler çok iyi durumda Android 12 Pixel Experience sürümü şu an kusursuz durumda. Arrow vs de iyi diyorlar ama ben test etmedim. Pixel çok iş görüyor. Kamera yönünde AOSP romların eksisi var sadece.

Mesela ben kernel ile A10 eu 12.0.9 kullanıyorum. Sıkça oyun oynadığım için bu sürüm daha çok işimi görüyor.

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Poco X3 NFC için imei çok sağlam. Kafanız rahat olsun. Ayrıca alır almaz repair yaptırmak zorunda değilsiniz çift sim olduğu için iki simi de 4 aydan toplam 8 ay kullanma hakkınız var.

Burada arkadaşlar yoğun şekilde X3 Pro önermiş. Tabi bütçeniz varsa bence de Pro alın işlemcisi daha iyi ama bütçeniz orta seviye içinse NFC de iş görüyor.
nfc ye o kadar parayı verene kadar rn9s alsın daha iyi usta işlemci hızlı olamadık dan sonra ekran hizi 500 hz olsun istersen boşuna şarj yer rn9s 60hz en azından hem ucuz ona göre hemde şarjı çok gider

Sunshine2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
27
nfc ye o kadar parayı verene kadar rn9s alsın daha iyi usta işlemci hızlı olamadık dan sonra ekran hizi 500 hz olsun istersen boşuna şarj yer rn9s 60hz en azından hem ucuz ona göre hemde şarjı çok gider
Hocam benimkini satıp üstüne ekleyeceğim

Hocam benimkini satıp üstüne ekleyeceğim
Zaten note 9dan 9se geçmek saçma olur

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
9S işlemcisi Poco X3 NFC'ye göre bir tık geride. Ayrıca 120 hz ile 60 hz arasında ciddi anlamda uçurum var. AOSP ya da kernel kurulduktan sonra orta seviye işlemci bile amiral gemisi gibi performans veriyor.

Poco X3 NFC alüminyum çerçeve ile bir tık önde. Kamera olarak Poco X3 NFC kamerası orta seviyede çok iyi. Alıcı AOSP vb özel romlar kullanacağı için cihazın popülerliği de önemli. Poco X3 NFC için çalışan daha fazla geliştirici var.

Vereceği 2500 falan ayrıca çok değil.

Sunshine2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
27
Hocam bende tam dediğiniz gibi yapacaktım ayrıca bir çok kişi arka kapağın müzik dinlerken titrediğini söylemiş siz de bu sorun mevcut mu ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hocam bende tam dediğiniz gibi yapacaktım ayrıca bir çok kişi arka kapağın müzik dinlerken titrediğini söylemiş siz de bu sorun mevcut mu ?
Titreşimden kasıt ses çalarken elde tutunca arka kapakta ses titreşimi hissetmek. Evet bu durum var. Stereo hoparlörü olan tüm cihazlarımda bu vardı. Bence bu kötü bir özellik değil hatta LG G7 kullanmıştım daha önce onda bu titreşim olayı ayrıca bir özellik olarak geliyordu. Bazıları bunu bir sorun olarak görüyor ama ben beğeniyorum aslında. Bu cihazın stereo hoparlörü de çok iyi doğrusu mesela ben sürekli Codm BR oynuyorum hoparlör açıkken sesin yönünü çok güzel ayırt edebiliyorum. Kulaklık olmadan hoparlör ile ses kasıyorum diğer bir deyişle.

Sunshine2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
27
Titreşimden kasıt ses çalarken elde tutunca arka kapakta ses titreşimi hissetmek. Evet bu durum var. Stereo hoparlörü olan tüm cihazlarımda bu vardı. Bence bu kötü bir özellik değil hatta LG G7 kullanmıştım daha önce onda bu titreşim olayı ayrıca bir özellik olarak geliyordu. Bazıları bunu bir sorun olarak görüyor ama ben beğeniyorum aslında. Bu cihazın stereo hoparlörü de çok iyi doğrusu mesela ben sürekli Codm BR oynuyorum hoparlör açıkken sesin yönünü çok güzel ayırt edebiliyorum. Kulaklık olmadan hoparlör ile ses kasıyorum diğer bir deyişle.
İşime yarar çünkü bende pubg oynuyorum ve kulaklık takmayı çok sevmiyorum

Pixel 5 port rom var a12 işimi görür mü

kafeinsiz

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12

kafeinsiz
Pixel Experience daha iyi bence.

Alternatif olarak Arrow da denenebilir.

Doğrusu ben eu 12.0.9 ve CY kernel tavsiye ediyorum. 120 hz sabitleme de açılınca çok güzel oluyor. Miui kolaylıkları ve kernel sayesinde AOSP performansı var.

Üst Alt