- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
TürkmenistandanHocam nerden aldınız acaba fiyat çok iyiymiş.
TürkmenistandanHocam nerden aldınız acaba fiyat çok iyiymiş.
Hocam Melt kernel Miui romda çalışırmı bataryayı güzel idare edermi performans kaybı yaşarmıyımhocam tavisyedir melt kernel var kernel su çalısıyor yüklerseniz magiskin sorunlarından kurtuluyoruz
Kendim de Türkmenistan'dayım Kayıt lazım değil Burda Hocam İmei derdi yokAldığınız fiyat mükemmel. Merdanov kayıt işini de malum yollarla hallettiniz sanırım.
Cihazınız hayırlı olsun Hocam Aramıza Hoş Geldiniz.Geçen hafta telefonu aldım, bir haftadır kullanıyorum. Belirtmek istediğim bazı noktalar:
Normalde telefona hemen custom rom kurarım. Bu cihazda MIUI o kadar akıcı ve işlemcisi o kadar başarılı ki rom değişimine gerek görmedim. Bildirim gecikmesi sorunu yaşamadım, bildirimler anında geliyor. Wifi çekim gücü başarılı, iPhone 11'in çekmediği yerden wifi çekiyor bu telefonla.
Ekranı çok başarılı, kasası dandik hissettiriyor. Kutuyla gelen kılıf fena değil, şimdilik onu kullanıyorum. Telefon çok hafif, iPhone 11'e kıyasla çok daha az ısınıyor.
Google telefon uygulamasında arama kaydetme özelliği mevcut, çok işime yaradığı için arama ve rehber uygulamasından da herhangi bir şikayetim yok.
Kamerası gayet güzel çekiyor, GCAM denedim ancak pek fark göremedim, şu an için stok kamera uygulamasındayım.
Hoparlörü testlerde hep gömülmüş, benim beklediğimden çok daha iyi çıktı. Dolby audio özelliği açıkken özellikle iyi çalışıyor.
Cihazda çok fazla gereksiz uygulama yüklü ve reklam bildirimleri atıyorlar (cihazın kendi müzik uygulaması veya mi video gibi). Adb üzerinden bu uygulamaları kaldırdım, cihaz gayet güzel oldu. Merak eden varsa google'a "MIUI debloating" yazıp aratabilir.
Cihazı almayı düşünenlere kesinlikle öneririm.
Bu arada Spigen gibi kaliteli bir markanın kılıfını henüz bulamadım, önerisi olan varsa beklerim.
autofocus kılıflar var hocam çok görsel kalite vs birşey diyemem ama 1 kez alırsınız ömürlük oluyorlar ben biraz sade sever biriyim gösteriş vs sevmem o yüzden bundan aldım "Geçen hafta telefonu aldım, bir haftadır kullanıyorum. Belirtmek istediğim bazı noktalar:
Normalde telefona hemen custom rom kurarım. Bu cihazda MIUI o kadar akıcı ve işlemcisi o kadar başarılı ki rom değişimine gerek görmedim. Bildirim gecikmesi sorunu yaşamadım, bildirimler anında geliyor. Wifi çekim gücü başarılı, iPhone 11'in çekmediği yerden wifi çekiyor bu telefonla.
Ekranı çok başarılı, kasası dandik hissettiriyor. Kutuyla gelen kılıf fena değil, şimdilik onu kullanıyorum. Telefon çok hafif, iPhone 11'e kıyasla çok daha az ısınıyor.
Google telefon uygulamasında arama kaydetme özelliği mevcut, çok işime yaradığı için arama ve rehber uygulamasından da herhangi bir şikayetim yok.
Kamerası gayet güzel çekiyor, GCAM denedim ancak pek fark göremedim, şu an için stok kamera uygulamasındayım.
Hoparlörü testlerde hep gömülmüş, benim beklediğimden çok daha iyi çıktı. Dolby audio özelliği açıkken özellikle iyi çalışıyor.
Cihazda çok fazla gereksiz uygulama yüklü ve reklam bildirimleri atıyorlar (cihazın kendi müzik uygulaması veya mi video gibi). Adb üzerinden bu uygulamaları kaldırdım, cihaz gayet güzel oldu. Merak eden varsa google'a "MIUI debloating" yazıp aratabilir.
Bu arada Spigen gibi kaliteli bir markanın kılıfını henüz bulamadım, önerisi olan varsa beklerim.
hayırlı olsun, ben de sipariş verdim bekliyorum , hocam bu yazdığın gereksiz uygulamaları temizleme işini yaparsam garantiyi bozar mıGeçen hafta telefonu aldım, bir haftadır kullanıyorum. Belirtmek istediğim bazı noktalar:
size de hayırlı olsun, bootloader unlock yapıp yeni rom yüklemedikçe garanti bozulmuyor diye biliyorum.hayırlı olsun, ben de sipariş verdim bekliyorum , hocam bu yazdığın gereksiz uygulamaları temizleme işini yaparsam garantiyi bozar mı