Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana BaşlıkPoco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]
F3 ve k40 proda hala çözülemeyen bir ısınma ve ekran kısılması sorunu var hocam. Çözülür mü meçhul. Performans testlerinde bile diming oldu ekranlar. Sağdaki f3, ortadaki mi11i yani k40 pro, soldaki k40 gaming edition. K40 gaming kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu ama f2 prodan f3 e geçtiğime pişmanım ben. Ne doğru dürüst oyun oynayabiliyorum nede adam akıllı bir ekran süresi veriyor. İkiside içine sinmezse eğer f2 pro çiçek gibi cihaz, imei problemide yok yurtdışı alabilirsiniz f2 proyu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
K40 gamingte band 20 yok bu arada alt katlarda ve kırsalda sıkıntıya sokabilir sizi.
F3 ve k40 proda hala çözülemeyen bir ısınma ve ekran kısılması sorunu var hocam. Çözülür mü meçhul. Performans testlerinde bile diming oldu ekranlar. Sağdaki f3, ortadaki mi11i yani k40 pro, soldaki k40 gaming edition. K40 gaming kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu ama f2 prodan f3 e geçtiğime pişmanım ben. Ne doğru dürüst oyun oynayabiliyorum nede adam akıllı bir ekran süresi veriyor. İkiside içine sinmezse eğer f2 pro çiçek gibi cihaz, imei problemide yok yurtdışı alabilirsiniz f2 proyu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
K40 gamingte band 20 yok bu arada alt katlarda ve kırsalda sıkıntıya sokabilir sizi.
k40 GAMING birkaç gün deneyimledim .Renginden dolayı iade ettim . Band 20 evet köylerde sorun oluyor ama H+ ile de idare ediyor beni. Daha önce band 20 olmayan telefon kullandım Mİ8SE'de de band 20 yoktu pek sorun yaşamadım. Ancak Mi8SE çift anten vardı hem wifi hem şebekede gördüğüm en iyi çekim gücü telefon bundaydı. Başka telefonlar wifi ağını göremezken ben 2 seviye ile wifi bağlantısı yapıyordum, dahili menzil genişletici vardı sanki
F2 pro ilk gözüme kestiridğim cihaz ama 60 hz. Sırf bu nedenle vazgeçtim Birkez 120 hz alışınca hangi marka olursa olsun 60 hz bana çok yavaş geliyor. Son çıkan çin beta için %99 Türkçe olan yöntemde çıkınca %50.1 ile K40 gaming önde. Tek olumsuz yanı bu cihaza hem destek yok hemde gereksiz pahalı. Tutup 3600+ edecek cihaz değil gaming. F3'de çok daha iyi işlemci olmasına rağmen bundan 400 tl kadar ucuz. Kayıt dersen şuanda ikisine de yok zaten. Bakalım yarın netleşecek kararım.