- Adım
- Murat Kaan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 20
Ne zaman eve döneceğim belli değil ama geçince en kısa zamanda halletmem lazım 4-5 saat ekran süresi yeterli gelmiyor yoğun kullanımda. Malum şehir dışı oraya git buraya git işler güçler oluyor malesef, yolda geçen zamanlarda sosyal medyadan veya haber okumaktan kısmak gerekebiliyor yoğun bir gün için. Bide 120hz'e alıştım 60 biraz gözüme takılıyor ama bugünden sonra mecbur 60 a geçtim biraz daha dayanması için. Miuimix ekran süresine 120hz'de 1-2 saat ekleyebilmişse eğer harikulade bir rom olur bu cihaz için. Şahsen 120hz'de 6-7 saat gibi bir süre olursa ki şahane olur. Şunu eklemek istiyorum, yüksek tazeleme hızı olan bir ekran için optimizasyon ve büyük pil kesinlikle çok çok iyi olmalıymış. Biraz daha kalın olsaydı biraz daha ağır olsaydıda keşke 5000 veya üstü bir pil kapasitesi olsaydı, çok isterdimHocam bilgi için çok teşekkür ederim sizin deneyiminizden sonra geçmeyi düşünüyorum deneyimlerinizi merakla bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu arada magisk flashlanmıyor twrp üzerinden bi çok eski sürğmü denedim bide yeni sürümünü denedim magiski. Flaslanmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farkettiğim birşey daha var. Poco f2 pro kullanırken telefon boşta neredeyse hiç şarjı azalmıyordu 3-4 saatte maksimum %2-3 giderdi. Bu cihazda biraz daha fazla boşta pil tüketimi. Ben hepsini optimizasyona bağlıyorum ama umarım öyledir. Miuimix optimizasyon işini iyi yapıyor, geçince düzelirse çok iyi olur.
Son düzenleme: