Evet dostlar bugün gün boyu süren ve beni epey terleten bir süreçten sonra sağ salim kurdum miuimix romu

. Olayları özet şekilde anlatayım görenlerin okuyanların başına aynı şey gelmesin. İlk önce bir twrp arayışına girdim, forumdada linki var cihaz başlığı altında. Bu kısımda biraz acele ettiğim ve eksik okuduğum için hata yapmışım. Twrp ilk kurulduğunda tek seferlik oluyor, kalıcı yapmak için aynı twrp dosyasını cihaza twrpyi hiç kurmadan kopyalayıp, kurduktan sonra flashlamak gerekiyormuş. İşte ben tam burda patladım, silineceği aklımdan çıkmış bir şekilde bütün sistem dosyalarını sildim. Cihaz fastbootta kaldı, tek kullanımlık twrp açabiliyordum sadece, çokta tecrübeli olmadığım için adbyle çok geç tanıştım. Telefonda hiç sistem dosyası olmadığı için ve twrpdeyken bu yüzden PC telefonu tanımadığı için bir türlü sistemi kuramadım. Panik olmaya başladım akşama doğru, forumda çeşitli konulardan birşeyler yakalamaya çalışıyorum ama yok ne denersem deneyim bana mısın demiyor kabul etmiyor. İşlemlere başlayalı tam 12 saat olmuştu ki artık cihazı gözden çıkardım zarar versemde sıkıntı olmazdı. 2016 senesinden kalma bir konu buldum Google amcada, Adb ile çözüleceğini söyleyen. Daha önce denediğimden açıkçası çok ümitli değildim ama ok yaydan çıktı bir kere

. Bahsettiği komutları vs birebir girdim birde ne göreyim oldu hahahaha. Bu kadar uğraştık bu muydu dedirtti kendine. Neyse ki geç oldu güçte oldu ama güzelde oldu gibi. Daha ilk açılışta bile farkı hissettim. Uzun kullanım detaylarını paylaşıcam yine pil performans dengesini vs.