Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

crazyserkan3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
yok
Konular
5
Hatasız rom yok arkadaşlar eu stabil beta global eeu Endonezya alayını kurdum eu da bekleme süresinde çok şarj gidiyor %10 15 civarı diğerlerinde discord görüntülü görüşmede ses gitmiyor şimdi de karanlık ekran uygulamalar listesi gelmiyor bug oluyor ben magisk kurdum belki ondandır bide tam ekran hareketlerinde kullanırken gri arka planlı mesela chrome yada play store yukarı atarken yavaş yavaş renkleri bir tık açılıyor anlatmak zor biraz eu da bu yok mesela siz de durumlar nasıl

M.Sami

Xiaomi Mİ 11 - 12/256 Special Edition
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Hatasız rom yok arkadaşlar eu stabil beta global eeu Endonezya alayını kurdum eu da bekleme süresinde çok şarj gidiyor %10 15 civarı diğerlerinde discord görüntülü görüşmede ses gitmiyor şimdi de karanlık ekran uygulamalar listesi gelmiyor bug oluyor ben magisk kurdum belki ondandır bide tam ekran hareketlerinde kullanırken gri arka planlı mesela chrome yada play store yukarı atarken yavaş yavaş renkleri bir tık açılıyor anlatmak zor biraz eu da bu yok mesela siz de durumlar nasıl
seninde başına gelmeyen kalmamış :)
6 yıldır bu marka kullanıyorum hiç biri olmadı bende :)
cihaz orjinal ise kutu üzeirne üretim tarih oluyor genel cihaz sorunlar ilkk ay belli oluyor mesela mi 11 lite ocak üretim sorun var ama 2 3 4 ay değil
redmi not 10 pro ocak ve şubat üretim sorunlu ama mart sonra üretim sorun yok gibi.

crazyserkan3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
yok
Konular
5
seninde başına gelmeyen kalmamış :)
6 yıldır bu marka kullanıyorum hiç biri olmadı bende :)
cihaz orjinal ise kutu üzeirne üretim tarih oluyor genel cihaz sorunlar ilkk ay belli oluyor mesela mi 11 lite ocak üretim sorun var ama 2 3 4 ay değil
redmi not 10 pro ocak ve şubat üretim sorunlu ama mart sonra üretim sorun yok gibi.
Donanımsal sıkıntı yok hocam çok şükür yazılımsal bunlar küçük sorunlar çözülür zamanla

Ckmckm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Cihazda yakınlık sensörü sorunu var bilginiz olsun x3 nfc kullandım bir süre sorunsuz calisan bir sensörü vardı bu da mi note 10 lite gibi ultrasonic sensör kullanıyormuş tek kelime ile rezalet

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Cihazda yakınlık sensörü sorunu var bilginiz olsun x3 nfc kullandım bir süre sorunsuz calisan bir sensörü vardı bu da mi note 10 lite gibi ultrasonic sensör kullanıyormuş tek kelime ile rezalet
üretim tarih hangisi?

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Hocam custom romlardan hangilerini kullandınız. F2 proda MiuiMix'ten memnundum Bootloader açılınca bunada aynı romu kurmayı düşünüyorum.

crazyserkan3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
yok
Konular
5
Hocam custom romlardan hangilerini kullandınız. F2 proda MiuiMix'ten memnundum Bootloader açılınca bunada aynı romu kurmayı düşünüyorum.
Custom olarak eu stabil ve beta kullandım ikiside çok memnun etmedi şarj konusunda özellikle ileride toparlayacağını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuşurken hiç sıkıntı yaşamadım ama WP den yatarken ses kaydı dinlerken ekranı kapatıyor ayakta sıkıntı yok ilginç bir olay ama çokta büyütmemek lazım bence

M.Sami

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Mİ 11
Meslek
IT
Konular
7
Custom olarak eu stabil ve beta kullandım ikiside çok memnun etmedi şarj konusunda özellikle ileride toparlayacağını düşünüyorum

Konuşurken hiç sıkıntı yaşamadım ama WP den yatarken ses kaydı dinlerken ekranı kapatıyor ayakta sıkıntı yok ilginç bir olay ama çokta büyütmemek lazım bence
o sorun ben bir çok marka ve model yaşadım sorunu wp bug olduğunu düşünüyorum

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20

Anladım hocam ben miuimix kurunca yine paylaşırım tecrübelerimi.

Üst Alt