Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Uzun kullanim sonucunda sunu diyorum x3 gt varken f3e bi tek amoled ekrani icin bosa fazladan para vermisim birde band 20 ve bi kac 5g agi daha ki kullanmiyoruz. X3 gt her turlu daha stabil sadece dhaa fazla performans gereken yerde f3 daha performansli ama. Stabilite karsrlilik olarak x3 gt daha kararli ve stabil. Keske mtk ya ön yargim olmasa kendimede mtk alaydim:)
Amoled önemli bir kıstas yalnız. Belki sizin için olmayabilir ama kardeşimde var benim de x3, hatta redmi note 10 pro da var kiyaslama yapabilecegim.

tamam berbat değil ama amoled'e göre çok mat, soluk ikisi de.

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
Amoled önemli bir kıstas yalnız. Belki sizin için olmayabilir ama kardeşimde var benim de x3, hatta redmi note 10 pro da var kiyaslama yapabilecegim.

tamam berbat değil ama amoled'e göre çok mat, soluk ikisi de.
Performans amoledden daha onemli bi kistas. Perfirmansi alamadikdan sonra ekranin bi onemi kalmiyor tamam daha iyi evet ona amenna ama amoledmi perfirmansmi dersen performans daha onemli derim. İps ekranda sonucda cop bi ekran degil ancak 450 nit yerine 600 nit olmaliydi...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Performans amoledden daha onemli bi kistas. Perfirmansi alamadikdan sonra ekranin bi onemi kalmiyor tamam daha iyi evet ona amenna ama amoledmi perfirmansmi dersen performans daha onemli derim. İps ekranda sonucda cop bi ekran degil ancak 450 nit yerine 600 nit olmaliydi...
F3 te performansta var Ekran Kalitesi de :)

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
F3 te performansta var Ekran Kalitesi de :)
İste ikisini yan yana alip kullaninca x3 gt daha performansli duruyor f3 un performans farkini oyunlarda islem gucu gereken yerlerde anliyirsun bi tek ben bu islem gucunu gunluk kullanimda hissedemiyorsam ne anladim o gucten:) yine tekrarliyirum x3 gt gundelik kullanimda cok daha performansli mtk iyi is cikarmis...
Arti f3de ekranin okadar iyi olmasini isininca daha beter halde geri aliyorsun😂

Caner_Karaca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner Karaca
Cihazım
Poco F3
Konular
5
Hocam gündelik kullanımda performans daha iyi ne demek? F3 zaten gündelik kullanımda bir sıkıntısı yok ki yağ gibi akıyor. Buna 120hz Amoled de eklenince tadından yenmiyor. Oyun kısmında oyun oynamadığım için bir şey diyemem.

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
Hocam gündelik kullanımda performans daha iyi ne demek? F3 zaten gündelik kullanımda bir sıkıntısı yok ki yağ gibi akıyor. Buna 120hz Amoled de eklenince tadından yenmiyor. Oyun kısmında oyun oynamadığım için bir şey diyemem.
X3 gt kullanin birde daha fresh calisiyor. Bu son yazilimlarla f3 biraz kendine geldi 12.5 da ozellikle x3 gt cok cok daha akici calisiyor yani bunu daha nasil anlatayim? Aki calismasida guncelik kullanimda daha performansli kiliyor onu sentetik testlerden aldigi puanlarda asagi yukari muazzam fark olan cihazlar degiller zaten elimde iki cihazda var kendim f3 kullaniyorum esimede x3 gt almistim

akadirars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
Gündelik kullanımda akıcı gelmesinin nedeni ekran teknolojisinin barındırdığı adaptif yenileme hızından ötürüdür performans olarak sentetik testlerde f3 modeli daha iyidir.

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1

Performans olarak da gayet iyi, Poco zaten oyun telefonu olarak x serisini kullanıyor, f serisi daha çok günlük ve sosyal medya kullanimi için.

Melankolik13

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco f3 - poco
Konular
1
Gündelik kullanımda akıcı gelmesinin nedeni ekran teknolojisinin barındırdığı adaptif yenileme hızından ötürüdür performans olarak sentetik testlerde f3 modeli daha iyidir.
Alakasi yok. Uygulama acislari dahil iyi. Bu tamamen xiaominin yazilimsal beceriksizligi ile alakali bir durum...

Üst Alt