Arka kapağı açıp kayıt yapanlar var diye biliyorum ama bilenen yöntemle hala atılamıyor.Hala RSA kilidi kırılmadı sanırım...
note8pro ya yükleniyor mu bu ?Çin stabil Miui 13 geldi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Olmaz hocam telefonlar farklı.note8pro ya yükleniyor mu bu ?
Evet yuklersin sonra telefon pertnote8pro ya yükleniyor mu bu ?
Evet yuklersin sonra telefon pert
Bende 9 ay önce garantili olarak almıştım ve halen stock romla kullanmaktayım. Bugüne kadar kullanmış olduğum en iyi telefonlardan birisi gerçekten ( iphone lar dahil). Yazılım olarak hiçbir sıkıntı yaşamamış olmama rağmen, eski alışkınlıklarımdan dolayı artık biraz değişiklik yapmak adına bootlader açma başvurusu yaptım. Cumartesi kısmetse açılacak ve xiaomi eu 13 stabile geçmeyi düşünüyorum. Bu rom ile balaam kernel çok övülmüş ancak a12 uyumlu twrp olmadığı için yüklemesi biraz uğraştırıcı galiba. Aosp romları ise oldum olası sevemiyorum, hepsi çok sade geliyor miui ara yüzünden sonra.Cihazı Yaklaşık Bir Haftadır Kullanıyorum Miui Rom ve Aosp Rom Olarak Kullandım Kısacası İşlemci Olsun Ekran Olsun Ses KAlitesi Batarya Performansı Hepsi Çok İyi. Redmi Note 10 Prodan Fazla Farkı Yok Sandım Elime Alınca Farkı Anladım. Yazılımda Hiç Bir Sıkıntı Görmedim Umarım Yine de Görmem. Stock Rom Kullanmam Fazla Ancak Çin Romuda Olduğu İçin Custom Romlarda Akıyor Maşa Allah. Şu an Project Arcana Dream 4.0 Romunu Kullanıyorum Bataryası Oyun Oynamama Rağmen 1.5 Güne Yetiyor. Çok Akıcı bir Rom. Yeni Rom Denemek İsteyenlere Tavsiyemdir.
Rom hastası olduğum için Miui/Aosp Takılıyorum Hocam. Tabi Miui Bambaşka Bir Şey.Bende 9 ay önce garantili olarak almıştım ve halen stock romla kullanmaktayım. Bugüne kadar kullanmış olduğum en iyi telefonlardan birisi gerçekten ( iphone lar dahil). Yazılım olarak hiçbir sıkıntı yaşamamış olmama rağmen, eski alışkınlıklarımdan dolayı artık biraz değişiklik yapmak adına bootlader açma başvurusu yaptım. Cumartesi kısmetse açılacak ve xiaomi eu 13 stabile geçmeyi düşünüyorum. Bu rom ile balaam kernel çok övülmüş ancak a12 uyumlu twrp olmadığı için yüklemesi biraz uğraştırıcı galiba. Aosp romları ise oldum olası sevemiyorum, hepsi çok sade geliyor miui ara yüzünden sonra.
O hastalığı bilirim, bende Galaxy s1 ile başladı zamanında. Günde 4-5 rom değiştiğim zamanlar olmuştu, ama artık sanırım yaşında ilerlemesi ile durulduk artık. Ama işte yine de şeytan arada dürtüyor, hiçbir sıkıntım yokken kaşıntı tuttu yine bootloader açılsın beğendiğimiz romu bulana kadar denemelere başlarız artık.Rom hastası olduğum için Miui/Aosp Takılıyorum Hocam. Tabi Miui Bambaşka Bir Şey.