Ben de kullanmıyorum ama sizin gibi bu cihazı almayı düşünüyordum( hala düşünüyorum) çok araştırdım, kullanan insanlara direkt olarak sordum telegram gruplarından. Size edindiğim bilgileri aktarayım. Ekran dimming olayı çözüldü diyorlar ama bu sizi korkutmasın bu olay tüm cihazlarda var artık; samsung, xiaomi, apple. Hatta birkaç cpu throttling test videosu/antutu videosu izleyip bakabilirsiniz cihazların parlaklığı düşüyor test esnasında. Bu, telefonu koruma amaçlı. Oyun oynamıyorsanız sizi etkilemez oyun için peltierli telefon soğutucular şart. Cihaz throttling (sıcaklık yükselince performans düşme durumu) konusunda baya iyi en sevdiğim stabil işlemci sd865 sonra da bu geliyor zaten tek fark oc olması. Dolby hoparlörler kaliteli ve yüksek ses veriyor. Amoled ekranı güzel canlı. Yeşil ekran sorunu var bazı cihazlarda denk gelebiliyor düşük ışıkta ve gri ekranda yeşilimsi bölge görünüyor böyle. Onun dışında kamerası da tatmin edici ve ön kamerada 1080p 60fps video kaydı ve eis mevcut. 10Tye göre hafif ve kibar bir cihaz. Yurtdışında çok sattı bu cihaz çok fazla rom var diye biliyorum tg grubu 12k kişi idi en son. Poco launcher berbat kullanan 1 kişi görmedim
360hz dokunma hassasiyeti var çok güzel tepki hızı. Kamera, ekran ve sese mi storeda baktım hoşuma gitti açıkçası 365 dolar şuanki 8 256 fiyatı bence değer. Yurtdışı sadece donanımsal oluyor işlem. Sıfırlanmada, güncellemede gitmiyor. Ve a11 ile çıkmış cihaz güncel. Aklıma gelen olursa eklerim şimdilik diyeceklerim bu kadar
Bir de sizin telefondan beklentiniz nedir en önemli konu bu