- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- mi 10
- Konular
- 11
Slm Arkadaşlar bu cihazda widevine L1 sertifika sorununu çözebilen varmı
Cihaz Türkiye'ye çıkmadı, daha doğrusu dünya pazarına sürülmedi (ki çok büyük bir hata ,böyle kaliteli bir cihazı globale sürmemek) . Sadece redmi K40 gaming adıyla Çin, Poco F3 GT adıyla Hindistan pazarına sürüldü (Aralarındaki tek fark F3 GT'de NFC yok).Arkadaşlar, cihazı alalı yaklaşik bir hafta oldu ve hem performans hem pil hemde kamera olarak gayet memnun olmama rağmen cihazımda bırakın bazı oyunları, fotograf resim ve duvarkagidi gibi uygulamalari açamıyorum. Görûntûler gelmiyor. Acaba daha kactane uygulama açmiyor olabilir? Benim tespit ettiklerim simdilik, zedge, refacee app photo lab editör gibi cok önemli ve popüler uygulamalar görûntûlenemiyor iclerine girdigimde. Ayrıca en acıklısı mi türkiye resmi sayfası flash tabanındanmıdır bilinmez sayfa yarım yamalak açılıyor chrome da. Sorun işlemciden mi yoksa yazılımdan mı kaynaklanıyorm cihaz tûrkiye cihazı
Cihaz nasil cikmadi? Hangi ülkede yasiyorsunuz merak ettim. Cihaz bir haftadir elimde türkiyede ise nerdeyse 2 aydir satista. ? Pardon ama kafa buldugunu düşünmeye basladim dostumCihaz Türkiye'ye çıkmadı, daha doğrusu dünya pazarına sürülmedi (ki çok büyük bir hata ,böyle kaliteli bir cihazı globale sürmemek) . Sadece redmi K40 gaming adıyla Çin, Poco F3 GT adıyla Hindistan pazarına sürüldü (Aralarındaki tek fark F3 GT'de NFC yok).
Haliyle global yazılımda yok. Muhtemelen aldığınız yerde fake yazılım vardır.
Cihazın tüm romları burdaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir( güncel sürümler kapaı beta halinde , 12.5 enhanced yayınlandı, haftaya tüm kullanıcılara açarlar)
çin romları: doğal olarak en stabil ve performans bu romda. Ama ingilizce . Türkçe modülü var telegram sayfasında, magisk ile yüklersin). Kendi marketinden play store yükleniyor. . Depload yapınca da çin uygulamaları gidiyor
hint romları: global Türkçe var ama agustos sürümü çok kötü. Şebek az çekiyor , ve cihaz ısınıyor. Tavsiye etmiyorum.
Son olarak Cihazın vietnam grubu miui tabanlı Türkçe içeren rom geliştirdi, Aosp olarakta Linagea OS çıktı(ikisi de şimdilik tam kararlı değil, bir sonraki sürümde tam oturur)
Twrp' ve orenge recovery çıktı TWRP de sanırım tüm hataları giderdiler , orange recovery beta. Gcam % 90 oranında stabil.
Kısaca cihaz için güzel gelişmeler oldu. Hepsi tam kararlı oldugunda , forumda konusunu açacagım.
Şuan beta süreçlerinin bitmesini bekliyorum.
Sizin Cihaz X3 GT bahsi geçen cihaz ise F3 GTCihaz nasil cikmadi? Hangi ülkede yasiyorsunuz merak ettim. Cihaz bir haftadir elimde türkiyede ise nerdeyse 2 aydir satista. ? Pardon ama kafa buldugunu düşünmeye basladim dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yazilim sahtemi şimdi?
Şu telegram linkini atar misinizZaman içinde çok şey değişti .
Redmi k40 gaming Telegram gurubu sayfasında Türkçe geliştirilmis rom var. Aosp olarak iki tane rom var.
Hint romunda şebeke ve wifi az çekiyor .NFC yok.
O nedenle miui romlar çin tabanlı gelistiriliyor
Cihazı kullanıyorsaniz telegram grubuna gelin.