Henüz çıkmadı. Ben daha çabuk çıkar diye düşünüyordum. Açıkçası bu telefon için farklı ROM, kernel vb çıkacağını da sanmıyorum. TWRP aylardır yok. Root etmek çok zor. XDA bu cihaz için ayrı bir forum bile oluşturmuş değil. Ayrıca bu cihazda ve aynı işlemciyi kullanan Note 10 5G'de beklemede pili aşırı tüketme problemi var 1 aydır. Gece boyu %15-20 kayıp var. Gündüz de kullanırken devam ediyor elbette. Bakalım sonu nereye varacak bu işin.İmei çıktı mı arkadaşlar son durum nedir benden bu telefondan alarak aranıza katıldım.
Bazı satıcılar çıktı diyor 150 tl masrafı varmış .Birkaçı da çıktı ama birkaç sorunu var olgunlaşması bekleniyor diyor.İmei çıktı mı arkadaşlar son durum nedir benden bu telefondan alarak aranıza katıldım.
Root nasıl kolay? Hazır boot dosyası ile olanı mı diyorsunuz? Beta ROM'a bir atmayı denerseniz sevinirim. Telefon yarı işlevini kaybediyor. Magisk ile boot dosyasına yama yaparak root olmuyor cihaz açılmıyor. AOSP için çok umudum yok. Mediatek işlemcili bir cihaz bu. Belki MIUI tabanlı 1-2 farklı custom çıkar o kadar.Bazı satıcılar çıktı diyor 150 tl masrafı varmış .Birkaçı da çıktı ama birkaç sorunu var olgunlaşması bekleniyor diyor.
Sorunlarından tamamen kurtulmasını bekliyor bu işlerle uğraşanlar .Yılbaşından önce ENG rom çıkar o zaman stabil kayıtlar başlar.
TWRP için çalışmalar sürüyor. Birkaç geliştirici AOSP rom çıkartacak.
Custom rom sevdası olan varsa elbette bu cihazdan uzak durmalı
ROOT olayı da gayet kolay nerde zorlandınız ki?
Beta da zaten sıkıntı var boşuna beta ya geçmişiniz. Stabil sürümde magisk de sıkıntı olmuyor.Root nasıl kolay? Hazır boot dosyası ile olanı mı diyorsunuz? Beta ROM'a bir atmayı denerseniz sevinirim. Telefon yarı işlevini kaybediyor. Magisk ile boot dosyasına yama yaparak root olmuyor cihaz açılmıyor. AOSP için çok umudum yok. Mediatek işlemcili bir cihaz bu. Belki MIUI tabanlı 1-2 farklı custom çıkar o kadar.
Şı cihazı satanlar da ne zaman IMEI atarak satmaya başlar o zaman çıktı derim. Daha hiçbir şey yok ortalarda.
Stabil sürüm logoda dönüp duruyor ve açılmıyor.Beta da zaten sıkıntı var boşuna beta ya geçmişiniz. Stabil sürümde magisk de sıkıntı olmuyor.
12.5.8 çin stabil 'de sorun yok. Magisk modül ile Türkçe kullanıyorum. ROOT kolaylıkla oldu .Hangi betada sorun yaşadınız?Root nasıl kolay? Hazır boot dosyası ile olanı mı diyorsunuz? Beta ROM'a bir atmayı denerseniz sevinirim. Telefon yarı işlevini kaybediyor. Magisk ile boot dosyasına yama yaparak root olmuyor cihaz açılmıyor. AOSP için çok umudum yok. Mediatek işlemcili bir cihaz bu. Belki MIUI tabanlı 1-2 farklı custom çıkar o kadar.
Şı cihazı satanlar da ne zaman IMEI atarak satmaya başlar o zaman çıktı derim. Daha hiçbir şey yok ortalarda.