- Adım
- burak
- Cihazım
- K40 Gaming
- Konular
- 1
Merhaba , bu rom yükleyince poco f3 GT mi olacak telefon yazılımı
Merhaba , bu rom yükleyince poco f3 GT mi olacak telefon yazılımı
Selamlar sanal bellek varmı bu sürümdePoco F3 GT
K40 Gaming Edition
Hindistan Kararlı Rom
V12.5.4.0.RKJINXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulum Talimatları
1) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
2) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot rom Kurulum Rehberi
Recovery Rom İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgilendirme
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Hayır yok ve sanal belleklik bir durum yok ki zaten cihazda.Selamlar sanal bellek varmı bu sürümde
Diğer cihazlara 12.3 sürümde verdi buna gerek olmadığını biliyorum ama neden vermedi ki?Hayır yok ve sanal belleklik bir durum yok ki zaten cihazda.
Sızdırılan 12.10 sürümünde sanal bellek gelmiş hocam. Haftaya herkese açarlar. Cihazda 12 gb ram var kullanacagımı düşünmüyorumDiğer cihazlara 12.3 sürümde verdi buna gerek olmadığını biliyorum ama neden vermedi ki?
Aynen bende kullanmam zaten 9gb boş ram kalıyorSızdırılan 12.10 sürümünde sanal bellek gelmiş hocam. Haftaya herkese açarlar. Cihazda 12 gb ram var kullanacagımı düşünmüyorum![]()
Ben çin stabil kullanıyorum ,birkaç ufak bug harici çin stabil iyidir.Aynen bende kullanmam zaten 9gb boş ram kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben india rom kurdum güzel ama bug var bunda mesela biri aradığında power tuşuna basarak ekranı kapamak istiyorum kapalip geri açılıyor,bildirim panelinde cevapsız arama var kapatıyorum tekrar geri geliyor sinir etti beni Hindistan rom aynı mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler