Çözüldü Poco f2 rom değişimi

asrabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuzhan
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Android 10 olarak son eu stabil sürüm 12.0.8.0

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Android 10 son sürümü hangisi ona bari geçeyim. Ben hep eu rom kullandım. Hatırlıyormusunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an eu stabildesin değilmi? İlk kurduğunda atmalar oldu. Sonradan twrp nasıl girip format data yaptin. Twrp uçmadımı ? Kullanım deneyimlerini bekliyorum.
Şu şekilde yapmıştım eu stabil 12.0.8.0 vardı ilk pc den 12.1.3.0 sürümünü indirdim üzerine kurdum bsşta güzeldi sonra uygulamaları vs kurdum bi müddet sonra uygulamalardan atmaya başladı twrp ye girip format data yaptım tekrar başlattım düzeldi sonra tekrar uygulama vs kurunca ve oyun klonlayınca aynı oldu twitter , whatsapp , güvenlik uygulamalarından atmaya başladı tekrar format data yapıp pc ye indirdiğim eu beta 20.10.22 son güncellemeyi telefona atıp yükledim bikaç uygulama kurdum sorun yoktu coc oyununu klonlu kullanıyorum onu klonlayınca sorunlar başladı wp tan msj yazarken atmalar , twitterden falan hemen klonlu uygulamayı kaldırdım düzelmedi klonlu uygulama verilerini temizledm düzeldi şuanlık ufak hatalar var kullanılabilir aslında klonlu uygulama kullanmıyorsanız .

Son düzenleme:

tamercekirdej

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamer
Cihazım
Mi 9
Konular
0

Şu şekilde yapmıştım eu stabil 12.0.8.0 vardı ilk pc den 12.1.3.0 sürümünü indirdim üzerine kurdum bsşta güzeldi sonra uygulamaları vs kurdum bi müddet sonra uygulamalardan atmaya başladı twrp ye girip format data yaptım tekrar başlattım düzeldi sonra tekrar uygulama vs kurunca ve oyun klonlayınca aynı oldu twitter , whatsapp , güvenlik uygulamalarından atmaya başladı tekrar format data yapıp pc ye indirdiğim eu beta 20.10.22 son güncellemeyi telefona atıp yükledim bikaç uygulama kurdum sorun yoktu coc oyununu klonlu kullanıyorum onu klonlayınca sorunlar başladı wp tan msj yazarken atmalar , twitterden falan hemen klonlu uygulamayı kaldırdım düzelmedi klonlu uygulama verilerini temizledm düzeldi şuanlık ufak hatalar var kullanılabilir aslında klonlu uygulama kullanmıyorsanız .
Çok teşekkür ederim. Sorunumu çözmüş oldunuz.

Birde hangi twrp kullanıyorsun ben android 10 dan 11 geçince twrp uçuyor.

Son düzenleme:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Forumda paylaşılan twrp vardı da şimdi farkettim bendede twrp uçmuş giremedim şuan

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Eu geliştirici romda sorunlar yaşayınca Endonezya romuna geçtim miui arayüz var 1 haftadır kullanıyorum geliştirici rom düzelene kadar bu romda kalmayı düşünüyorum.
Hocam endonezya romunu normal indirip yükleyebiliyormuyuz. Twrp olmadan. Arama ve mesajlar uygulaması miui mi birde. Arayüz miui ise bende telefon gelsin direk onu kurarım poco launcher çok kötü saf android başlatıcıya benziyor hiç sevmiyorum

mukeca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Hocam endonezya romunu normal indirip yükleyebiliyormuyuz. Twrp olmadan. Arama ve mesajlar uygulaması miui mi birde. Arayüz miui ise bende telefon gelsin direk onu kurarım poco launcher çok kötü saf android başlatıcıya benziyor hiç sevmiyorum
Bende sırf bu yüzden telefondan tiksindim yemin ederim severek aldım ama bir çözüm yolu yok mu yaw

tamercekirdej

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamer
Cihazım
Mi 9
Konular
0
Evet tamamen miui arayüzü mi flash ile kuracaksin forumda varm

Bende sırf bu yüzden telefondan tiksindim yemin ederim severek aldım ama bir çözüm yolu yok mu yaw
Bende sevmiyorum eu romda sıkıntı olunca Endonezya romuna gectim tamamen miui arayüzü arama ve mesaj miui nin kendi arama ve mesaji saf değil yani.

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Evet tamamen miui arayüzü mi flash ile kuracaksin forumda varm

Bende sevmiyorum eu romda sıkıntı olunca Endonezya romuna gectim tamamen miui arayüzü arama ve mesaj miui nin kendi arama ve mesaji saf değil yani.
Hocam flashla hiç kurmadım hani yazılım güncelleme kısmından 5 kere tıklayınca dosyayı gösterebiliyoruzya ordan kuramıyormuyuz ?

Fatihs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi 6 PRO
Konular
4
Endonezya rom a geçmek için bl kilidini açmak gerekiyor mu?

tamercekirdej

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamer
Cihazım
Mi 9
Konular
0
Endonezya rom a geçmek için bl kilidini açmak gerekiyor mu?
Evet bl kilidi actiktan sonra mi flash ile kurulum yapacaksiniz

Hocam flashla hiç kurmadım hani yazılım güncelleme kısmından 5 kere tıklayınca dosyayı gösterebiliyoruzya ordan kuramıyormuyuz ?
Oradan olmaz bl kilidi actiktan sonra mi flash ile kurulum yapacaksiniz

Üst Alt