Mıuı arayüzü nasıl kurdunuz? Poco x3 var bende mıuı launcher kurmak istiyorum..Ben global kullanıyorum. Twrp ile root yaptım ve miui arayüzü kurdum. Bu şekilde kullaniyorum.
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu işlemi xda dan bakarak yaptım. X3 yeni belki henüz çıkmamıştır.Mıuı arayüzü nasıl kurdunuz? Poco x3 var bende mıuı launcher kurmak istiyorum..
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link varsa atarmısın ?Bu işlemi xda dan bakarak yaptım. X3 yeni belki henüz çıkmamıştır.
Link varsa atarmısın ?
Hocam siz xda uygulamasını atmıssınız ,ben mıuı launcher konusunu istemiştim.xda yı biliyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulama kur. Cihazım diye seç. Site ingilizce bilgin olsun.
Tamam da benim indirdiğim poco f2 pro için port olan. Sen xda dan x3 için bakmalısın. Zip dosyası olarak iniyor ve magısk üzerinden kuruyorsunHocam siz xda uygulamasını atmıssınız ,ben mıuı launcher konusunu istemiştim.xda yı biliyorum.
Tmm.teşekkürler bakayım.Tamam da benim indirdiğim poco f2 pro için port olan. Sen xda dan x3 için bakmalısın. Zip dosyası olarak iniyor ve magısk üzerinden kuruyorsun
Hocam miui 11 den 12 ye gecunce ekran beyaz ca kaliyor bunun sebebi twrp nin uyumsuzlugu . Sen pc bulcaksin tek tus twrp yapcaksin ve o tek tus twrp icindeki dosyalarin var ya indirdigin. Orda recovery img yi her ihtimale karsi sd karta at orda dursun sonra twrp acilinca once wipeden herşeyi sil. Sonra faktör reset yap yes yaz ve geri gel reboot recivery yap . Sonra açılınca romu kur ve wipe cache yapma. En son reboot systwm yap direk acilir . Eger baska bisey icin twrp acarsan . Root bile yapsan yada baska bisi rom gecislerinde falan recivery i yeniden baslatmadan sd karta attigin recivery img dosyasini flashla oyle yaptwrp açılsa düzelteceğim de ne orjinal recovery nede twrp ekranı gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi flash harici düzeltme yolu yok sanırım