Rom değişinde L1 codeci değişiyor mu? L3 mü oluyor yoksa L1'de mi kalıyor?
Ne zamandan bu tarafa kullanıyosunuz? Ben yükledim 2 saat sonra takılmalar basladı. Sık kullandığım programı açınca hemen kendiliğinden kapanıyorpoco f2 pro eu stabil rom gayet güzel ve hatasız dememenizi tavsıye ederim
Bir hafta oldu cihazı alali açıkçası bende hata yok call Of duty pes clup manager gibi ağır oyunlar da var eu bur onceki sürümünde hatalar oluyor du cihazı aldım baktım yeni sürüm var onu yükledim şuan gayet iyi sorunsuzRom değiştiren varsa bunu kontrol edebilir mi?
Bir hafta oldu cihazı alali açıkçası bende hata yok call Of duty pes clup manager gibi ağır oyunlar da var eu bur onceki sürümünde hatalar oluyor du cihazı aldım baktım yeni sürüm var onu yükledim şuan gayet iyi sorunsuz
Drm Info uygulamasını yükleyip widevine CDM nin altında ki öğelerin ekran görüntüsünü atabilirsiniz veya netflix kullanıyorsanız Daha fazla> uygulama ayarları > Yürütme özellikleri kısmından ekran görüntüsü atabilirsiniz. Telefon ayarlarından da bakılıyordu da nereden olduğunu unuttumNerden kontrol ediliyor hocam ?
Drm Info uygulamasını yükleyip widevine CDM nin altında ki öğelerin ekran görüntüsünü atabilirsiniz veya netflix kullanıyorsanız Daha fazla> uygulama ayarları > Yürütme özellikleri kısmından ekran görüntüsü atabilirsiniz. Telefon ayarlarından da bakılıyordu da nereden olduğunu unuttum
Drm Info linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son android 11 e güncellediğimde Twitter ve birkaç uygulamadan atıyordu hocam 10 -15 saniye içerdinde böyle bir sorun varmı hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hiç eski sürümde bende de atmalar oldu bir kaç defa harita da navigasyon kullanınca 4.5 defa atmıştı eski rom da bu sürümde hiç atma yaşamadımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En son android 11 e güncellediğimde Twitter ve birkaç uygulamadan atıyordu hocam 10 -15 saniye içerdinde böyle bir sorun varmı hocam