MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Nurali kurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurali
Cihazım
Xiaomi
Konular
8
İyi forumlar öncelikle eu rom f2 pro kullanıyorum bugün bi bug mı hatamı ne oldu girdiğim her uygulamadan 5 6 saniye sonra ana menüye atıyor bunu nasıl çözebilirim bilgi verirseniz mutlu olurum abilerim :(

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Özcan DELİKANLI hocam selamlar, size bir sorum olacak. Hâlihazırda kullandığım romu yedek alıp sonrasında başka rom yükleme; ardından yüklenen romu beğenmezsem aynı roma uygulamalar veriler geri yüklü olarak geri geçme gibi bir şansım var mı?

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Özcan DELİKANLI hocam selamlar, size bir sorum olacak. Hâlihazırda kullandığım romu yedek alıp sonrasında başka rom yükleme; ardından yüklenen romu beğenmezsem aynı roma uygulamalar veriler geri yüklü olarak geri geçme gibi bir şansım var mı?
Merhaba, bir kaç önemli nokta ile cevap Evet.
Öncelikle yedek öncesinde fotoğraf, indirilen klasörü gibi yedekleri PC'ye alın.
Öneri olarak; Cihaz klasörlerin de bulunan DCIM adlı klasörü ( Resim, Video ve Ekran Görüntüleri buradadır) PC'ye atın.
Google yedekleme ile rehber, arama kaydı ve SMS yedeği alın ( SMS Back-Up &Restore uygulaması da çok iyidir )
Şimdi sorunuz için yalnızca "Data "yedeği yeterli olacaktır.
Yedek alınan ve geri yüklenen twrp sürümü aynı olsun, buna dikkat edin. Ben 12.06 olan twrp'yi kullanıyorum örneğin, eu rom'u hatsız şekilde yükledi (sadece stok rom üzerine format data yaparak kurdum)

Data yedeği cihazı eski haline geri getirmeye yeterli oluyor.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Merhaba, bir kaç önemli nokta ile cevap Evet.
Öncelikle yedek öncesinde fotoğraf, indirilen klasörü gibi yedekleri PC'ye alın.
Öneri olarak; Cihaz klasörlerin de bulunan DCIM adlı klasörü ( Resim, Video ve Ekran Görüntüleri buradadır) PC'ye atın.
Google yedekleme ile rehber, arama kaydı ve SMS yedeği alın ( SMS Back-Up &Restore uygulaması da çok iyidir )
Şimdi sorunuz için yalnızca "Data "yedeği yeterli olacaktır.
Yedek alınan ve geri yüklenen twrp sürümü aynı olsun, buna dikkat edin. Ben 12.06 olan twrp'yi kullanıyorum örneğin, eu rom'u hatsız şekilde yükledi (sadece stok rom üzerine format data yaparak kurdum)

Data yedeği cihazı eski haline geri getirmeye yeterli oluyor.
aosp'tan miui'ye geçerken de kullanılabilir mi?

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Hocam bu sürümü kullandım. Parmak izi stabil çalışmıyor. Rom şarj olarak çok iyi ama akıcılık konusunda ben beğenemedim siz ne düşünürsünüz bilemem ama
evet parmak izi öyle bi tık stabil geliyor bana gayet pili önemli. eğer bu romdan varsa daha iyi rom öneriniz.. aosp denedim yükleyemedim vendor atarken twrp hata verdi,

Nurali kurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurali
Cihazım
Xiaomi
Konular
8
Evet bence de. İyi tercih olur. Arayüze de otamatik ses kaydı gelirse sorun olmaz yoksa eu rom atarım

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam size birşey danışmak istiyorum sosyal medya hesabınızı veya numaranızı verir misiniz ?

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
evet parmak izi öyle bi tık stabil geliyor bana gayet pili önemli. eğer bu romdan varsa daha iyi rom öneriniz.. aosp denedim yükleyemedim vendor atarken twrp hata verdi,
Stabil olarak EU stabil 12.0.8 Kullanıyorum. Şarj konusunda muazzam degil. Ama en azından hata sıfır. Bir sürü rom denedim şarj konusunda tatmin olamadım. Mi9 T Pro Kullanıyordum MiRoom ile 10-11 Saat ekran süresi alıyordum. Bu telefonun bataryası daha büyük ama o rakamları zor görüyorum malesef

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Stabil olarak EU stabil 12.0.8 Kullanıyorum. Şarj konusunda muazzam degil. Ama en azından hata sıfır. Bir sürü rom denedim şarj konusunda tatmin olamadım. Mi9 T Pro Kullanıyordum MiRoom ile 10-11 Saat ekran süresi alıyordum. Bu telefonun bataryası daha büyük ama o rakamları zor görüyorum malesef
hocam 9 t pro öncek, cihazım aospler deneyemedim f2 pro da yükleyemedim ama sarjı 10 saat alıyordım bunla 80-20 arası kullanıyorum 7-8 saat veriyor 12.16 da sorun vb göremedim instragram ara da bi cökmesi harici

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Haftalık beta neden yayınlanmıyor bilgisi olan varmi