MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Enesim880

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
6

Enesim880

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
6

buzkan388

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hilmi
Cihazım
Mi9 t
Konular
0
Herkese kolay gelsin.
Eu 11.0.19 surumdeyim.
Ben Pubg de 4 parmak jiroskop oyuncusuyum.Bu aralar cihazim kasiyor icinde sd865 var nasil kasiyo anlamiyorum.
Arama kesilmesi oluyor
Ve muzik dinlerken kulakliktan birdan muzik yerine sinyal sesi kesilince gelen hişırti gibi bibses geliyor farkli muzige gecince duzeliyor. Ayrica parmka izide calismiyor.

1. Si bu sorunlardan kurtulmak icin 2. Side android 10 miui 11 den yeni birseyler denemek amaciyla bu 12.5 v12 1.6 dedikleri surume gecmek istiyorum.
İlk once bu sorunlar gidermi ayrica ben
Normal kullanimda 11 ila 14 saat arasi en kotu 9 10. Ekran suresi aliyourm.
Pubg de ise akisi asirida ekran parlakligi full ken 5.5 6.5 saat arasi ekran suresi aliyorum.
Pil performansim dusermi duserse bekadar duser .
Eger bu romu onermiyorsaniz onerebileceginiz stabil bi custom rom varmi aosp romda olabilir.

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Herkese kolay gelsin.
Eu 11.0.19 surumdeyim.
Ben Pubg de 4 parmak jiroskop oyuncusuyum.Bu aralar cihazim kasiyor icinde sd865 var nasil kasiyo anlamiyorum.
Arama kesilmesi oluyor
Ve muzik dinlerken kulakliktan birdan muzik yerine sinyal sesi kesilince gelen hişırti gibi bibses geliyor farkli muzige gecince duzeliyor. Ayrica parmka izide calismiyor.

1. Si bu sorunlardan kurtulmak icin 2. Side android 10 miui 11 den yeni birseyler denemek amaciyla bu 12.5 v12 1.6 dedikleri surume gecmek istiyorum.
İlk once bu sorunlar gidermi ayrica ben
Normal kullanimda 11 ila 14 saat arasi en kotu 9 10. Ekran suresi aliyourm.
Pubg de ise akisi asirida ekran parlakligi full ken 5.5 6.5 saat arasi ekran suresi aliyorum.
Pil performansim dusermi duserse bekadar duser .
Eger bu romu onermiyorsaniz onerebileceginiz stabil bi custom rom varmi aosp romda olabilir.
12.5 miu 12.16 olanı indir hocam son sürüm cok kötü . şuan ki pili güzel diğer çoğu romıu denedim aosp ler hariç yükleyemedim cihaza global eu stabil hep denedim en iyi 12.5 eu olanı cihazda hiçbir sorun yok pub g oynamıyorım o yüzden sorun varmı bilemem gayet stabil pili. bu arada aynı romu 2 /3 kez silip kurdum cünkü bazen aynı romuı atsamda pili cok gidiyor bida yükleyince yada 3 kez öyle düzeliyor. ilk yükledğimde %40 ile 8 saat aldım pilde ama nette gezinme sosyal ağ ile tabi. endonezya rom bu bumu dersen bence bu pilide daha iyi

performans1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Bu hafta guncelleme yok sanirin

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
12.5 miu 12.16 olanı indir hocam son sürüm cok kötü . şuan ki pili güzel diğer çoğu romıu denedim aosp ler hariç yükleyemedim cihaza global eu stabil hep denedim en iyi 12.5 eu olanı cihazda hiçbir sorun yok pub g oynamıyorım o yüzden sorun varmı bilemem gayet stabil pili. bu arada aynı romu 2 /3 kez silip kurdum cünkü bazen aynı romuı atsamda pili cok gidiyor bida yükleyince yada 3 kez öyle düzeliyor. ilk yükledğimde %40 ile 8 saat aldım pilde ama nette gezinme sosyal ağ ile tabi. endonezya rom bu bumu dersen bence bu pilide daha iyi
Hocam bu sürümü kullandım. Parmak izi stabil çalışmıyor. Rom şarj olarak çok iyi ama akıcılık konusunda ben beğenemedim siz ne düşünürsünüz bilemem ama

buzkan388

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hilmi
Cihazım
Mi9 t
Konular
0
Hocam bu sürümü kullandım. Parmak izi stabil çalışmıyor. Rom şarj olarak çok iyi ama akıcılık konusunda ben beğenemedim siz ne düşünürsünüz bilemem ama
Parmak izi bence de bir tık yavaş ama çokta kötü değil. pubg denemedim en önemlisi o deneyeceğim birazdan pil konusunuda zamanla göreceğiz.

Üst Alt