- Adım
- Enes
- Cihazım
- Redmi K30 Pro
- Konular
- 6
Güncelleme mi yaptınızYüklerken hata aldım bootlop a girdi telefon
failed to mount /odm (invalid argument)
Güncelleme mi yaptınızYüklerken hata aldım bootlop a girdi telefon
failed to mount /odm (invalid argument)
13. den 28 e güncelleme yapacaktım ama hata verdiGüncelleme mi yaptınız
Hatalı yapmış olabilirsiniz ben bugün güncelledim bi sorun çıkmadı13. den 28 e güncelleme yapacaktım ama hata verdi
twrp güncel 3.4.2b-1206
hangi beta sürümünden geçiş yaptınız acaba birde twrp sürümünüz neydiHatalı yapmış olabilirsiniz ben bugün güncelledim bi sorun çıkmadı
Twrp sürümlerimiz aynı bundan önceki beta sürümünden güncelledimhangi beta sürümünden geçiş yaptınız acaba birde twrp sürümünüz neydi
12.5 miu 12.16 olanı indir hocam son sürüm cok kötü . şuan ki pili güzel diğer çoğu romıu denedim aosp ler hariç yükleyemedim cihaza global eu stabil hep denedim en iyi 12.5 eu olanı cihazda hiçbir sorun yok pub g oynamıyorım o yüzden sorun varmı bilemem gayet stabil pili. bu arada aynı romu 2 /3 kez silip kurdum cünkü bazen aynı romuı atsamda pili cok gidiyor bida yükleyince yada 3 kez öyle düzeliyor. ilk yükledğimde %40 ile 8 saat aldım pilde ama nette gezinme sosyal ağ ile tabi. endonezya rom bu bumu dersen bence bu pilide daha iyiHerkese kolay gelsin.
Eu 11.0.19 surumdeyim.
Ben Pubg de 4 parmak jiroskop oyuncusuyum.Bu aralar cihazim kasiyor icinde sd865 var nasil kasiyo anlamiyorum.
Arama kesilmesi oluyor
Ve muzik dinlerken kulakliktan birdan muzik yerine sinyal sesi kesilince gelen hişırti gibi bibses geliyor farkli muzige gecince duzeliyor. Ayrica parmka izide calismiyor.
1. Si bu sorunlardan kurtulmak icin 2. Side android 10 miui 11 den yeni birseyler denemek amaciyla bu 12.5 v12 1.6 dedikleri surume gecmek istiyorum.
İlk once bu sorunlar gidermi ayrica ben
Normal kullanimda 11 ila 14 saat arasi en kotu 9 10. Ekran suresi aliyourm.
Pubg de ise akisi asirida ekran parlakligi full ken 5.5 6.5 saat arasi ekran suresi aliyorum.
Pil performansim dusermi duserse bekadar duser .
Eger bu romu onermiyorsaniz onerebileceginiz stabil bi custom rom varmi aosp romda olabilir.
Hocam bu sürümü kullandım. Parmak izi stabil çalışmıyor. Rom şarj olarak çok iyi ama akıcılık konusunda ben beğenemedim siz ne düşünürsünüz bilemem ama12.5 miu 12.16 olanı indir hocam son sürüm cok kötü . şuan ki pili güzel diğer çoğu romıu denedim aosp ler hariç yükleyemedim cihaza global eu stabil hep denedim en iyi 12.5 eu olanı cihazda hiçbir sorun yok pub g oynamıyorım o yüzden sorun varmı bilemem gayet stabil pili. bu arada aynı romu 2 /3 kez silip kurdum cünkü bazen aynı romuı atsamda pili cok gidiyor bida yükleyince yada 3 kez öyle düzeliyor. ilk yükledğimde %40 ile 8 saat aldım pilde ama nette gezinme sosyal ağ ile tabi. endonezya rom bu bumu dersen bence bu pilide daha iyi
Parmak izi bence de bir tık yavaş ama çokta kötü değil. pubg denemedim en önemlisi o deneyeceğim birazdan pil konusunuda zamanla göreceğiz.Hocam bu sürümü kullandım. Parmak izi stabil çalışmıyor. Rom şarj olarak çok iyi ama akıcılık konusunda ben beğenemedim siz ne düşünürsünüz bilemem ama