Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Avrupa Kararlı V12.2.5.0.RJKEUXM İndirme Bağlantıları
Arkadaşlar bişe soracağım. Telefonum bootlopa düştü. Global rom yüklü idi. Twrp falan yüklü ama ben fastboot üzerinden rom yüklemek istiyorum. Şimdi ben global rom yüklü iken fastboot üzerinden mi flash la eu rom yükleyebilir miyim?
Arkadaşlar bişe soracağım. Telefonum bootlopa düştü. Global rom yüklü idi. Twrp falan yüklü ama ben fastboot üzerinden rom yüklemek istiyorum. Şimdi ben global rom yüklü iken fastboot üzerinden mi flash la eu rom yükleyebilir miyim?
Hocam bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi benim telefonumda twrp üzerinden eu rom yüklmeye çalıştım hata verdi. Telefon açılmıyor. Bootloader falan açık. Ben de global rom yüklü idi. Şimdi twrp üzerinden yükleme yapamıyorum hata veriyor. Sitedeki recovery dosyalarını indirdim global olan ama twrp hatada. Fastboot ile global rom yüklemeyi düşünüyorum. Telefonda global vardı. Fastboot ile global rom yerine EEA yada endonezya rom yükleyebilir miyim. Fastbootla yükleme işlemi sonrası twrp silinecek mi ?
Merhabalar sağlıklı bir şekilde TWRP ve ROOT attım cihaza fakat TWRP üzerinden ROM yüklemeye çalıştığımda ekteki gibi hata alıyorum ne yaptıysam çözemedim. MiFlashPro üzerinden fastboot ile stock rom yüklemesi yapabiliyorum ama twrp üzerinden istediğim romları yüklemek istiyorum. Yardım Lütfen...
Merhabalar sağlıklı bir şekilde TWRP ve ROOT attım cihaza fakat TWRP üzerinden ROM yüklemeye çalıştığımda ekteki gibi hata alıyorum ne yaptıysam çözemedim. MiFlashPro üzerinden fastboot ile stock rom yüklemesi yapabiliyorum ama twrp üzerinden istediğim romları yüklemek istiyorum. Yardım Lütfen...
Hocam bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi benim telefonumda twrp üzerinden eu rom yüklmeye çalıştım hata verdi. Telefon açılmıyor. Bootloader falan açık. Ben de global rom yüklü idi. Şimdi twrp üzerinden yükleme yapamıyorum hata veriyor. Sitedeki recovery dosyalarını indirdim global olan ama twrp hatada. Fastboot ile global rom yüklemeyi düşünüyorum. Telefonda global vardı. Fastboot ile global rom yerine EEA yada endonezya rom yükleyebilir miyim. Fastbootla yükleme işlemi sonrası twrp silinecek mi ?
Fastboot üzerinden belirttiğiniz sürümleri yükleyebilirsiniz. Ancak resmi rom yüklemelerinden sonra Magisk yüklenmezse TWRP silinir. TWRP üzerinden ne gibi bir hata veriyor bilmiyorum ama format data yaparakda yüklemeyi deneyebilirsiniz. Custom brom yğklemelerinden önce ve sonra format data tavsiye edilen bir işlemdir.
MIUI 12.5 Stable Version
Version : V12.5.1.0.RJKEUXM
Android : 11 (Red Velvet)
Type : Internal Stable / Partial Rollout
Region : EEA
Official Changelogs from OTA
————————————
System
New: With custom device model adjustments, any phone becomes faster after the upgrade.
New: Response to gestures is now instant.
New: With 20 times more rendering power, there are now few limits to what you can see on your screen.
Optimization: MIUI became lighter, faster, and more durable.
Updated Android Security Patch to May 2021. Increased system security.
Notes
New: Compose mind maps with complex structures.
New: New tools for doodling and sketching.
New: Press and hold a sketch to adjust the strokes automatically.
New: A gesture shortcut now allows you to create notes, tasks, and excerpts anywhere.
New: Excerpts save text, URLs, and images to Notes in a few simple taps.
New: Dynamic layouts bring the typography in Notes to a new level.
All-new Notes.
Xiaomi Cloud
New: Location info can be now reported automatically before the device is powered off
————————————
Full Recovery
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Incremental OTA from V12.2.6.0.RJKEUXM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir