testlerime göre eu stabil baya iyi full parlaklık pubg oynrken 7-8 saat ekran süresi alıyorumşuan en iyi ekran süresiini hani rom veriyor arkadaşlar
endonezya 12.4 kullanıuyorum siz kulladınız mı hocam ? kullandı iseniz eu betaya göre nasıldı pil olarak.. ve eu stabil hangi sürüm hocam ve oyun oynamaz iseniz baya ekran süresi alırsıınıztestlerime göre eu stabil baya iyi full parlaklık pubg oynrken 7-8 saat ekran süresi alıyorum
endonezya hiç kullanmadım globalde 1 hafta kaldım ama onda hiç oyun falan oynayıp ekran süresine bakmadım. bl kilidi açıldığı gibi oneos geçtim 3 ay kadar oneos kullandım sıkıldım geçen hafta eu stabile geçtim bundanda sıkılınca miuimixe geçicemendonezya 12.4 kullanıuyorum siz kulladınız mı hocam ? kullandı iseniz eu betaya göre nasıldı pil olarak.. ve eu stabil hangi sürüm hocam ve oyun oynamaz iseniz baya ekran süresi alırsıınız
endonezya hiç kullanmadım globalde 1 hafta kaldım ama onda hiç oyun falan oynayıp ekran süresine bakmadım. bl kilidi açıldığı gibi oneos geçtim 3 ay kadar oneos kullandım sıkıldım geçen hafta eu stabile geçtim bundanda sıkılınca miuimixe geçicem miumix e bende geçeceğim ama romu deniyorum iyiyse kalacağım en iyi romda kalacağım. Eu stabil sürüm kaç hocam? Oyun oynamadığın zaman pil süren ne kadar oyunla 7 -8 ise oyunsuz 13 alır görünüyor
Hocam bende 20-80 arasi tutuyorum şarjı ekran süresini bugün atarımOyunsuz hiç denemdim hocam ekran süresini. Ama sosyal medya film vs izlenirse wifi üzerinden muhtemelen 10-11 saati geçer ekran süresi. birde artık %100 şarj etmiyorum %20-%90 arası tutuyorum sürekli
hocam ekran görüntüsü dışında telefon şeklinin görünmesini nasıl yaptınız ?Oyun yok, youtube ve chrome üzerinden video ağırlıklı. Eu 21.1.20 yüklü. Bugün uçak modunda wifi/vowifi etkin olarak kullandım. Uçak modunda olmasa biraz daha fazla tüketirdi, şebeke zayıf bulunduğum yerde.
Şarj 90 a kadar dolduruyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.