knk cözümünü bulursan banada soyle bendede aynı sorun baya hızlı gidiyor ekran kapalı iken bile4 günlük cihaz
Eu Beta 20.9.24 yüklü.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 12 de yüksek ekran süreleri hayal gibi. 7-9 saat arası ekran süresi bu cihaz için çok normal. Daha fazlasını beklemek aşırı iyimserlik olur.bende oyun yok hatta üstünde gelen oyunlar bile sildim bütün uygulamalar pil tasarrufunda tek tek yaptım yetkilendirmeden hepsini kapattım otomatik güncelleme kapalı sade simsiyah bir duvar resmi ama 9 saati zorla görüyorum anlamdım gitti şimdi endenozya rom kurdum bakalım nasıl olacak
Haklısınız o ekranı da eklesem daha iyi olurdu.diğer kullanıcılar şarj biterken bile 8 saati göremezken sen 8 saat ekran süresi almışsın ve daha %44 şarjın varmış. ilk resimdeki "pil kullanım istatistikleri" ne tıklayıp o ekranında resmini atsaydın. en azından yarıda tekrar şarj edilmişmiş edilmememiş mi görmüş olurduk