İnceleme Poco F2 Pro Ekran Süresi Deneyimleri

Meydeyd2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hdbdi
Cihazım
Mi5
Konular
0
hocam temiz kurulum yapmıştım zaten ve bataryayı mi6 nın şarj aleti veya 20000mah lik xiaominin kendi powerbankı ile dolduruyorum ikiside zaten turbo şarj desteklemiyor. şuan sadece twrpden format data yapsam rom silinirmi yoksa sadece tüm verilermi silinir eğer sadece format data yapmam yeterli ise tekrardan bir format data yapıp öyle deniyeyim bugünkü şarj durumum
aktif 4saat 16 dakika bekleme 7 saat 47 dakika mevcut pil %50 arada 2 saat fark var resmen
Format data yaparsanız tüm veriler ve rom silinir. Twrp den format data yapın ve sistem üzerinden başlatmayı seçin romu yeniden kuracaktır.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Format data yaparsanız tüm veriler ve rom silinir. Twrp den format data yapın ve sistem üzerinden başlatmayı seçin romu yeniden kuracaktır.
Tamamdır twrp den wipe ye girip format data tıklayıp yes yazıyorum devamında reboot system yapıyorum doğrumudur hocam. tekrardan rom kurmama falan gerek yok heralde bu şekilde hard reset atmışmı oluyoruz telefona

Meydeyd2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hdbdi
Cihazım
Mi5
Konular
0
Tamamdır twrp den wipe ye girip format data tıklayıp yes yazıyorum devamında reboot system yapıyorum doğrumudur hocam. tekrardan rom kurmama falan gerek yok heralde bu şekilde hard reset atmışmı oluyoruz telefona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru.evet

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32

Doğru.evet
tamamdır hocam birde o şekilde deneyeyim ben en iyisi birde birgün yt music kullanmadan deneyeceğim bakalım değişiklik gösterecekmi

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Hocam sarj bitmeye yakın kaş saat verdi ekran süresi onuda paylaşırsanız sevinirim

Format data yaparsanız her şey silinir hocam yedek alıp yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam valla gece yatana kadar genelde şarjım hiç bitmeye yakın olmuyor bugün bitirmeye çalışıyım biraz sonlarınıda eklerim ama kendi izlenimlerime göre bende bir fark yok. Bide mimix romu iyi diyorlar şarj konusunda, ben kendim yüklemedim aldığım abi yüklemişti.

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam valla gece yatana kadar genelde şarjım hiç bitmeye yakın olmuyor bugün bitirmeye çalışıyım biraz sonlarınıda eklerim ama kendi izlenimlerime göre bende bir fark yok. Bide mimix romu iyi diyorlar şarj konusunda, ben kendim yüklemedim aldığım abi yüklemişti.
Anladım hocam bitirmeye çalışıp atarsanız memnun olurum

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Anladım hocam bitirmeye çalışıp atarsanız memnun olurum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam ev içinde ekran parlaklığı otomatik modda kullandım, genel olarak YouTube whatsapp brawl stars, genel bir kullanım yani. WiFi mobil veri sürekli açık, indirmelerde yaptım gün içinde. WiFi mobil veri yarı yarıya kullandım. 1 saattirde film izliyorum son parlaklıkta sırf sizin için bitiriyim dedim
Bu kadar uzun ekran süresi vermesi benide şaşırttı daha önce hiç bu seviyelere düşmedim pilde. Yarın çalışıyorum bütün gün GPS navigasyon arka plan uygulamaları çalışır vaziyette olacak. Gün ışığında çalışacağım için ekranda etkili olacak bakalım yine bu tarz bi kullanım atarım ama tahminim 7 saati biraz geçer gibi.

Bu arada hocam en azından %20 den %14 e kadar ani bir düşüş veya hızlanma olmadı.

Çok ayrı ayrı oldu ama aklıma şimdi geldi. 5-6 saat ekran süresi alan arkadaşlar genelde oyun oynamışlar, snapdragon 865 güçlü bir işlemci pubg veya cod oynadığınızdada son grafiklerde krallar gibi oynatıyor ama ona görede tüketimi olacak yani. Çok normal oyunu 5-6 saatler. Haricinde 8-12 saat kullanıma göre ekran süresi verir ve bence kafi günlük kullanım için.

Son düzenleme:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam ev içinde ekran parlaklığı otomatik modda kullandım, genel olarak YouTube whatsapp brawl stars, genel bir kullanım yani. WiFi mobil veri sürekli açık, indirmelerde yaptım gün içinde. WiFi mobil veri yarı yarıya kullandım. 1 saattirde film izliyorum son parlaklıkta sırf sizin için bitiriyim dedim
Bu kadar uzun ekran süresi vermesi benide şaşırttı daha önce hiç bu seviyelere düşmedim pilde. Yarın çalışıyorum bütün gün GPS navigasyon arka plan uygulamaları çalışır vaziyette olacak. Gün ışığında çalışacağım için ekranda etkili olacak bakalım yine bu tarz bi kullanım atarım ama tahminim 7 saati biraz geçer gibi.

Bu arada hocam en azından %20 den %14 e kadar ani bir düşüş veya hızlanma olmadı.

Çok ayrı ayrı oldu ama aklıma şimdi geldi. 5-6 saat ekran süresi alan arkadaşlar genelde oyun oynamışlar, snapdragon 865 güçlü bir işlemci pubg veya cod oynadığınızdada son grafiklerde krallar gibi oynatıyor ama ona görede tüketimi olacak yani. Çok normal oyunu 5-6 saatler. Haricinde 8-12 saat kullanıma göre ekran süresi verir ve bence kafi günlük kullanım için.
Hocam teşekkür ediyorum baya uğraşmışsınız evet bende pubg felan oynuyorum ama oynamadığım zamanlarda da 12 saati bulmuyor deneyelim bakalım ilk fırsatta

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
%50 şarzla 7.25 saat 12.0.4.0 global hiç oyun yok yarısı youtube gerisi günlük işler face whatsapp

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-30-19-33-43-118_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-30-19-33-43-118_com.miui.securitycenter.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2020-11-30-19-34-36-428_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-30-19-34-36-428_com.miui.securitycenter.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2020-11-30-19-34-42-088_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-30-19-34-42-088_com.miui.securitycenter.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 22

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
%50 şarzla 7.25 saat 12.0.4.0 global hiç oyun yok yarısı youtube gerisi günlük işler face whatsapp
benimde kalan pil %9 ekran süresi 6saat 27 dk bekleme 17saat6 dk benim telde kesin var bir sorun galiba

Üst Alt