Soru Poco F2 pro dokunmatik hassasiyeti

Murby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Esen
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
Merhaba, yeni poco f2 pro aldım. Telefondan genel itibari ile memnunum ancak bir şeye takıldım, arkadaşımda redmi note 8 pro var, onun dokunmatik hassasiyeti , özellikle ekran geçişinde tepkileri daha hızlı benim cihaza göre
Bu normal midir acaba bi problem varmıdır ? Cihazda fabrika çıkışlı ekran koruyucu takılı, son sürüm miui yüklü teşekürler

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Bu dokunma tik sorunu ile ilgili bişey bulabilen oldu mu? Cihaz ne pubg tetiği algılıyor nede hassasiyeti verimli. Tepkime hızı 180 hz olan bi cihaz bu kadar kötü oyun deneyimi veremez
Çok gariptir ekranın hiçbir yerinde dokunmayla alakalı bir sorun yokken r11 tetiği takınca bazen dokunmayı görmüyor, veya aklıma gelen şu mu oluyor: ekranda birden fazla işlem olduğu için midir anlık olarak r11 tetiği algılamıyor. Önceden dandik bi tetik kullanıyodum böyle bi sorun yoktu

Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Çok gariptir ekranın hiçbir yerinde dokunmayla alakalı bir sorun yokken r11 tetiği takınca bazen dokunmayı görmüyor, veya aklıma gelen şu mu oluyor: ekranda birden fazla işlem olduğu için midir anlık olarak r11 tetiği algılamıyor. Önceden dandik bi tetik kullanıyodum böyle bi sorun yoktu
Ben tüm tetiklerde sıkıntı çekiyorum. Böyle saçma Bi durum olamaz yani bir sürü xiaomi cihaz kullandım böyle bişey yoktu. Ekrana elim dokunuk olduğu zaman tetigi algılamıyor. Onu geçtim scope açıp Bi yere bakarken adama ince vuruş yapacakken elimi kaydırmama rağmen ekran tepkş vermiyor

Oyla:

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Ben tüm tetiklerde sıkıntı çekiyorum. Böyle saçma Bi durum olamaz yani bir sürü xiaomi cihaz kullandım böyle bişey yoktu. Ekrana elim dokunuk olduğu zaman tetigi algılamıyor. Onu geçtim scope açıp Bi yere bakarken adama ince vuruş yapacakken elimi kaydırmama rağmen ekran tepkş vermiyor
Hocam valla ekranda 4 ve daha fazlası dokunma olduğunda oluyor banada. Fakat ne hikmettir elimle 4 parmakta sıkıntı yok. Ama tetikte sizinki gibi bazen algılamıyor, oda karşı karşıya kalınca oluyo genelde :D. 3 parmak sol üstte eğilme tuşlarında sıkıntı oluyo algılamıyor bazen, tuşlarda kocaman yani elimin deymeme lüksü yok. 2 parmağa döndüm sırf bu sebeplerden dolayı, çok nadiren 3. parmağı dahil ediyorum. Can sıkıcı bir durum valla.

Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Ekran koruyucu varsa değiştirmeyi deneyin. Cihazda böyle genel bir sorun yok.
Ekran koruyucu kullanmıyorum malesef, yabancı forumlar da aynı sorunu yaşayanlar var. Olay yazılımsal ise hangi rom da sıkıntı yoksa ona geçmek istiyorum işin açık kısmı

Oyla:
Üst Alt