Soru Poco F2 pro dokunmatik hassasiyeti

Murby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Esen
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
Merhaba, yeni poco f2 pro aldım. Telefondan genel itibari ile memnunum ancak bir şeye takıldım, arkadaşımda redmi note 8 pro var, onun dokunmatik hassasiyeti , özellikle ekran geçişinde tepkileri daha hızlı benim cihaza göre
Bu normal midir acaba bi problem varmıdır ? Cihazda fabrika çıkışlı ekran koruyucu takılı, son sürüm miui yüklü teşekürler

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Çok kolay çiziliyor ve çok kolay toz tutuyor ben de sökmeyi düşünüyorum ama ben korumalı ekran kullanmayı sevmiyorum daha önce yine korumasız mi 9t pro kullandım acaba aynı sağlamlıkta mıdır, eğer cevap evetse söküp öylece kullanmayı düşünüyorum. Ekrandan parmak izi okuyucu cihazlara koruyucu takmak bana kullanışsız geliyor.
Yanlış bilmiyorsam Gorilla 5 cam var F2 Pro ekranında.

Hocam dünya hali belli olmuyor bence amoled ekranlı bir cihazı korumasız kullanmak, ip üzerinde yürümek gibi. Amoled ekran pahalı ve değiştikten sonrada asla bir oem ekran kalitesini alamazsınız.
Parmaklarınızı bozacak bir işiniz yoksa ekran koruyucu parmak izine çok etki etmiyor.

Geçtiğimiz gün arabaya binerken hanım cihazı düşürdü yere asfalt zemine, şükür ki sadece koruyucu dağıldı ve bu sayede ekranda çizik bile yok. Koruyucu olmasaydı, ekran kırılmasa bile camı derin bir yara alması muhtemeldi.

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Yanlış bilmiyorsam Gorilla 5 cam var F2 Pro ekranında.

Hocam dünya hali belli olmuyor bence amoled ekranlı bir cihazı korumasız kullanmak, ip üzerinde yürümek gibi. Amoled ekran pahalı ve değiştikten sonrada asla bir oem ekran kalitesini alamazsınız.
Parmaklarınızı bozacak bir işiniz yoksa ekran koruyucu parmak izine çok etki etmiyor.

Geçtiğimiz gün arabaya binerken hanım cihazı düşürdü yere asfalt zemine, şükür ki sadece koruyucu dağıldı ve bu sayede ekranda çizik bile yok. Koruyucu olmasaydı, ekran kırılmasa bile camı derin bir yara alması muhtemeldi.
Çok doğru, açıkçası ben söksem bile bundan daha ince bir şey bulamam diye de sökmedim. Umarım korur :D

Oyla:

freewill

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
irfan
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Arkadaşlar bende mat ekran koruyucu aldım . Öncelikle dokunmatik sorunum çözüldü. Zamanla kendi plastik jelatin toz topluyor ve Kendi kendine basıyor hissi veriyordu. Mat ekran koruyucu filmi ise mükemmel yağ gibi kayıyor parmak ve iz bırakmıyor. Işığı da yansıtmaması da ayrı bir güzel olay. Parmaklarınız terletmediği için özellikle oyun oynayan arkadaşlar çok hoşuna gidecek.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Arkadaşlar bende mat ekran koruyucu aldım . Öncelikle dokunmatik sorunum çözüldü. Zamanla kendi plastik jelatin toz topluyor ve Kendi kendine basıyor hissi veriyordu. Mat ekran koruyucu filmi ise mükemmel yağ gibi kayıyor parmak ve iz bırakmıyor. Işığı da yansıtmaması da ayrı bir güzel olay. Parmaklarınız terletmediği için özellikle oyun oynayan arkadaşlar çok hoşuna gidecek.

Nerden aldiniz hocam

Oyla:

freewill

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
irfan
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Nerden aldiniz hocam
Buradan hocam yalnız şuna dikkat edin ilk uygulandığında kötü gibi duruyor ve 4 saat sonra resmen ekranla bütünleşiyor. Ayrıca belli oranda oluşan çizikler 1 kaç saat içinde geçiyor tuhaf bir maddeden yapılmış.

Oyla:

freewill

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
irfan
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Bu arada mat ekran koruyucu merak edenler için görseller. Özellikle 2. Fotoğrafa dikkat edin yansıma neredeyse yok.

Oyla:

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Üzerinde gelen ekran koruyucuyu söktüm attım hassasiyet problemi ortadan kaktı.

Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Bu sorun bende hala devam ediyor. Dokunma tepkisi zayıf rom ile alakalı olma durumu var mı acaba?

Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Bu dokunma tik sorunu ile ilgili bişey bulabilen oldu mu? Cihaz ne pubg tetiği algılıyor nede hassasiyeti verimli. Tepkime hızı 180 hz olan bi cihaz bu kadar kötü oyun deneyimi veremez

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu dokunma tik sorunu ile ilgili bişey bulabilen oldu mu? Cihaz ne pubg tetiği algılıyor nede hassasiyeti verimli. Tepkime hızı 180 hz olan bi cihaz bu kadar kötü oyun deneyimi veremez
Ekran koruyucu varsa değiştirmeyi deneyin. Cihazda böyle genel bir sorun yok.

Oyla:
Üst Alt