Soru Poco F2 pro dokunmatik hassasiyeti

Murby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Esen
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
Merhaba, yeni poco f2 pro aldım. Telefondan genel itibari ile memnunum ancak bir şeye takıldım, arkadaşımda redmi note 8 pro var, onun dokunmatik hassasiyeti , özellikle ekran geçişinde tepkileri daha hızlı benim cihaza göre
Bu normal midir acaba bi problem varmıdır ? Cihazda fabrika çıkışlı ekran koruyucu takılı, son sürüm miui yüklü teşekürler

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
poco f2 Romlar arası farklar neler acaba. Globalde ses kayıt yok sanırım. Diğer romlarda vardır inşallah Note 8 proda Nfc Ve ses kaydı için Endonezya kulllanıyorum. Pocoda olursa çok sevinirim

eu romda ses kaydı var dostum, sırf bu özellik yüzünden eu kullanıyorum. normalde globalin de bazı özellikleri daha iyi

Oyla:

okkir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
hocam selamlar aliexpresten gümrük vergisi sonrası hiç ürün almadım prosedür nasıl işliyor vergilendirme nasıl oluyor kapıdamı ödüyoruz bilgi verebilirmisiniz...
Vergi konusu şöyle oluyor
En az 15 lira vergi alınıyor artık her üründen, fiyat arttıkça vergide artıyor eğer satıcıya ingilizce mesaj atıp ürünün değerini düşük göstermesini isterseniz 15 lira vergi ödersiniz. Kargonuzu getiren ptt görevlisine elden ödemeniz lazım.

Oyla:

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Merhaba arkadaslar mi9 dan poco f2 proya gectim pubg de yağ gibi akan kontroller tuşlar bu cihazda zorla ilerliyorum hisdi veriyor ve hassasiyet berbat üzerinde gelen ekran koruyucudan olduguna eminmisiniz koruyucuyu cikarip sorunu cozen oldumu aranizda. Bende cikaracagim ama hicbirsey degismezse diye boşa cikarmayim diyorum. Deneyen olduysa yardimini bekliyorum.

Oyla:

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
Merhaba arkadaslar mi9 dan poco f2 proya gectim pubg de yağ gibi akan kontroller tuşlar bu cihazda zorla ilerliyorum hisdi veriyor ve hassasiyet berbat üzerinde gelen ekran koruyucudan olduguna eminmisiniz koruyucuyu cikarip sorunu cozen oldumu aranizda. Bende cikaracagim ama hicbirsey degismezse diye boşa cikarmayim diyorum. Deneyen olduysa yardimini bekliyorum.
Sorunu pubg tamı yaşıyorsun normal ekrandami

Oyla:

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Sorunu pubg tamı yaşıyorsun normal ekrandami
pubg de ve normal kullanimda bunu hissetmedim ama sanirim uzerinde gelen ekran koruyucudan olabilir cihaz yeni oldugu icin kullandikca daha puruzsuz bir ekran deneyimi aliyorum ilk kullandiğim zamanlarda pubg oynamak bir isgenceydi benim icin.

Oyla:

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
pubg de ve normal kullanimda bunu hissetmedim ama sanirim uzerinde gelen ekran koruyucudan olabilir cihaz yeni oldugu icin kullandikca daha puruzsuz bir ekran deneyimi aliyorum ilk kullandiğim zamanlarda pubg oynamak bir isgenceydi benim icin.
Game turbo içinde hassasiyet ayarı var ben de ilk zamanlar sıkıntı yaşadım game turbodan düzeltebilirsiniz normal kullanımda hassasiyet sıkıntısı yaşamadım

Oyla:

Yalcinkaya040

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Xaomi mi mix
Konular
9
Game turbo içinde hassasiyet ayarı var ben de ilk zamanlar sıkıntı yaşadım game turbodan düzeltebilirsiniz normal kullanımda hassasiyet sıkıntısı yaşamadım
Hassasiyeti max yapip oynuyordum mi9 dan game turbo deneyimim oldu.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103

Poco F2 Pro da kutudan çıkarttığınızda ekranın üzerinde olan şey basit bir plastik, ikinci mesajımda da belirtmiştim. O şey nano yada temperli cam geğil. Eskiden telefonların ekranlarında kutudan çıkarttığınızda yapışkan bantlar olurdu söküp attığımız, bu ekrandaki şeyde onun biraz kalını sadece.

Oyla:

freewill

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
irfan
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Oyun fazla oynuyorsan çare mat ekran koruyucu hocam. Parmak terletmediği gibi takılmadan kayıyor parmak ve kolay kolay iz kir tutmuyor.

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Poco F2 Pro da kutudan çıkarttığınızda ekranın üzerinde olan şey basit bir plastik, ikinci mesajımda da belirtmiştim. O şey nano yada temperli cam geğil. Eskiden telefonların ekranlarında kutudan çıkarttığınızda yapışkan bantlar olurdu söküp attığımız, bu ekrandaki şeyde onun biraz kalını sadece.
Çok kolay çiziliyor ve çok kolay toz tutuyor ben de sökmeyi düşünüyorum ama ben korumalı ekran kullanmayı sevmiyorum daha önce yine korumasız mi 9t pro kullandım acaba aynı sağlamlıkta mıdır, eğer cevap evetse söküp öylece kullanmayı düşünüyorum. Ekrandan parmak izi okuyucu cihazlara koruyucu takmak bana kullanışsız geliyor.

Oyla:
Üst Alt