Soru Poco F2 pro dokunmatik hassasiyeti

Murby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Esen
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
Merhaba, yeni poco f2 pro aldım. Telefondan genel itibari ile memnunum ancak bir şeye takıldım, arkadaşımda redmi note 8 pro var, onun dokunmatik hassasiyeti , özellikle ekran geçişinde tepkileri daha hızlı benim cihaza göre
Bu normal midir acaba bi problem varmıdır ? Cihazda fabrika çıkışlı ekran koruyucu takılı, son sürüm miui yüklü teşekürler

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam o üstünde gelen ekran koruyucu normalde sökülüp atılması lazım. Basit bir naylon o. Bizim hanımın cihazdaki de halen duruyor, temperli camların gelmesini bekliyorum kargoda. Yoksa o plastikle kullanılmaz cihaz.

Son düzenleme:
Oyla:

Murby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat Esen
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o üstünde gelen ekran koruyucu normalde sökülüp atılması lazım. Basit bir naylon o. Bizim hanımın cihazdaki de halen duruyor, temperli camların gelmesini bekliyorum kargoda. Yoksa o plastikle kullanılmaz cihaz.
Hocam çok teşekkür ediyorum onerebileceginiz bir marka varmi kırılmaz cam olarak

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam çok teşekkür ediyorum onerebileceginiz bir marka varmi kırılmaz cam olarak

Normalde nicotd alıyordum fakat F2 Pro/ K30 Pro için henüz çıkartmamışlar. Aliexpress den göz kararı içime sinen rasgele birini aldım Nolfsay diye bir marka. Bende ilk def tecrübe edeceğim. Henüz çok fazla marka seçeneği yok. Sadece alırken siyah çerçeveli cam almamaya çalışın. Telefonun ekran çerçevesi neredeyse yok denecek kadar ince olduğu için, siyah çerçeveli camlar ekranın kenarlarından 1'er mm. kısmı kapatıp görünmesini engelleyebilir.

Oyla:

western54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Z3 Compact
Konular
0
poco f2 Romlar arası farklar neler acaba. Globalde ses kayıt yok sanırım. Diğer romlarda vardır inşallah Note 8 proda Nfc Ve ses kaydı için Endonezya kulllanıyorum. Pocoda olursa çok sevinirim

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
poco f2 Romlar arası farklar neler acaba. Globalde ses kayıt yok sanırım. Diğer romlarda vardır inşallah Note 8 proda Nfc Ve ses kaydı için Endonezya kulllanıyorum. Pocoda olursa çok sevinirim

Endonezda sürümü var ama cihaz K30 pro oluyor galiba. Siz daha önce kullandığınız Endonezya sürümünde memnun kaldınız mı?

Oyla:

western54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Z3 Compact
Konular
0
Endonezda sürümü var ama cihaz K30 pro oluyor galiba. Siz daha önce kullandığınız Endonezya sürümünde memnun kaldınız mı?
Evet hiç sorun yaşamadım. Görüşme kaydı çok iyi oluyor. Nfc yi de artık temassız ödemelerde sıkça kullanıyorum. Oyun falan pek oynamam Chrome uygulama si bazen kasıyor yada donuyor eksik olarak bunu söyleyebilirim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Evet hiç sorun yaşamadım. Görüşme kaydı çok iyi oluyor. Nfc yi de artık temassız ödemelerde sıkça kullanıyorum. Oyun falan pek oynamam Chrome uygulama si bazen kasıyor yada donuyor eksik olarak bunu söyleyebilirim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chrome her cihazda sıkıntı çıkartıyor. Bakalım hanım poco başlatıcıya alışamazsa bende Endonezya sürümüne geçirmeyi düşünüyorum. Ses kaydı çok önemli değil ama yinede miui ayrı bir konforlu oluyor. Gerçi özelliştirme her ikisinde de sıfır ama temiz arayüz.

Oyla:

eyydost_06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERHAT
Cihazım
XİAOMİ Mİ5S
Konular
3
Normalde nicotd alıyordum fakat F2 Pro/ K30 Pro için henüz çıkartmamışlar. Aliexpress den göz kararı içime sinen rasgele birini aldım Nolfsay diye bir marka. Bende ilk def tecrübe edeceğim. Henüz çok fazla marka seçeneği yok. Sadece alırken siyah çerçeveli cam almamaya çalışın. Telefonun ekran çerçevesi neredeyse yok denecek kadar ince olduğu için, siyah çerçeveli camlar ekranın kenarlarından 1'er mm. kısmı kapatıp görünmesini engelleyebilir.
hocam selamlar aliexpresten gümrük vergisi sonrası hiç ürün almadım prosedür nasıl işliyor vergilendirme nasıl oluyor kapıdamı ödüyoruz bilgi verebilirmisiniz...

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
hocam selamlar aliexpresten gümrük vergisi sonrası hiç ürün almadım prosedür nasıl işliyor vergilendirme nasıl oluyor kapıdamı ödüyoruz bilgi verebilirmisiniz...

Hocam uzun süredir Türkiyede değilim işlemler nasıl işliyor net bilgim yok, ancak ara sıra mesajlardan gördüğüm ve anladığım kadarıyla postaneye ödüyorsunuz bir ücret çıkartırlarsa. Ürünü alacağınız satıcıya google çeviri kullanarak yazın ücretini 1-2 dolar göstersin. Belki kurtarma şansınız var, bazen denk geliyorum yorumlarda bir çok elektronik cihazı takılmadan geçirenler oluyor. Şans işi.

Umarım bu konuyu yakın zamanda deneyimlemiş birisi bilgilendireccektir bizi.

Oyla:
Üst Alt