Soru Poco F1 ve Mi 8 Arasında Kaldım Görüşlerinizi Merak Ediyorum

esmert2665

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert can
Cihazım
poco f1
Konular
2
Arkadaşlar daha önce ilk çıktığı zaman aldığım iphone 5s telefonu kullandım o zamanlar üst segment sayılırdı 5 yılı devirdim. Başka üst segmentli telefonum olmadı ancak telefona ihtiyacım var bütçem 3000 tl yi geçmiyor mi8 ile poco f1 arasında kaldım araştırma yaptım ancak arada ufak tefek farklar var mi8 kasa kalitesi ois desteği amoled ekran gibi konularda 1 tık önde gözüküyor poco f1 ise 4000 lik bataryası ve sıvı soğutması ile bir tık önde ama hangisini seçeceğim konusunda kararsızım poco f1 veya mi8 kullanan arkadaşlar kullanım tecrübelerini akrarırsa sevinirim benim gibi almayı düşünen ve daha kapsamlı araştırma tapan arkadaşlarda fikirlerini belirtirse memnun olurum şimdiden herkese teşekkür ederim.

mytic17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
must
Cihazım
pocophone f1
Konular
2
Arkadaşlar geçen hafta cuma günü poco f1 aldım hepsiburada satıcısından ,selfie kamerası ilekaranlık ortamda video veya foto çekmek istediğiniz zaman videodaki gibi yatay çizgiler çıkıyor. Alan arkadaşlarda da böyle bir sorun var mı test edermisiniz ?Şuan telefonu iade etmeye çalışıyorum bantları açıldığı için iade almayacaklar büyük ihtimalle bekliyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Arkadaşlar geçen hafta cuma günü poco f1 aldım hepsiburada satıcısından ,selfie kamerası ilekaranlık ortamda video veya foto çekmek istediğiniz zaman videodaki gibi yatay çizgiler çıkıyor. Alan arkadaşlarda da böyle bir sorun var mı test edermisiniz ?Şuan telefonu iade etmeye çalışıyorum bantları açıldığı için iade almayacaklar büyük ihtimalle bekliyorum.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hayır bende böyle bir sorun mevcut değil . Ki bu normal bir durumda değil. Ürünü iade etmeniz en doğal hakkınız. Size tavsiyem tüketici hakem heyetine başvurmanız olacaktır.
İade için yasal süre dolmadığından siz haklı bulunarak iadeniz gerçekleştirilecektir.

Oyla:

mytic17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
must
Cihazım
pocophone f1
Konular
2
Hayır bende böyle bir sorun mevcut değil . Ki bu normal bir durumda değil. Ürünü iade etmeniz en doğal hakkınız. Size tavsiyem tüketici hakem heyetine başvurmanız olacaktır.
İade için yasal süre dolmadığından siz haklı bulunarak iadeniz gerçekleştirilecektir.
Bende kameranın yazılımsal değil fabrikasyon bir hata olduğunu düşünerek iade etmek istedim. Hepsiburada delta servise göndermemi istedi ,bende daha bir gün bile kullanmadığım cihazı servise göndermek istemediğimi söyledim ,jelatinleri açıldığı için 2. el durumuna düşüyormuş alamayız falan dediler dilekçede yazdım yolladım geri kabul edilmezse tüketici hakem heyetine vericem artık bekliyorum.

Oyla:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Mi8'in kasası vasat. Migrosta hem Pocoyu hem Mi8'i alıp baktım aynı anda, çok fark yok. ama Mate 20 Lite, Meizu 16 th, Zenfone 5Z mi8'den görünüş olarak çok daha iyi. Şaomi kasa olarak vasat telefonlar üretiyor. bu gerçek. Mi8'i yüceltmene gerek yok. Diğer markalara göre kasa olarak sınıfta kalıyor.
İlginç Mİ8 in kasa vasat diyip pocafone almak.Bence tespitiniz yanlış Mİ8 de kullanılan malzeme yukarıda bahsettiğiniz cihazların hepsinden üstün(Gorilla class 5,7000 serisi aliminyum kasa).Siz görüntüsünü sevmemiş olabilirmisiniz?

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Bende kameranın yazılımsal değil fabrikasyon bir hata olduğunu düşünerek iade etmek istedim. Hepsiburada delta servise göndermemi istedi ,bende daha bir gün bile kullanmadığım cihazı servise göndermek istemediğimi söyledim ,jelatinleri açıldığı için 2. el durumuna düşüyormuş alamayız falan dediler dilekçede yazdım yolladım geri kabul edilmezse tüketici hakem heyetine vericem artık bekliyorum.
Bence vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine başvurmalısınız. Aksi taktirde Yasal iade süresi dolduktan sonra başvurduğunuzda süreç uzayabilir işler karmaşıklaşabilir. Ret cevabını zaten aldığınızdan Tüketici hakem heyetine vakit kaybetmeden başvurmanız en doğrusu olacaktır :)

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
İlginç Mİ8 in kasa vasat diyip pocafone almak.Bence tespitiniz yanlış Mİ8 de kullanılan malzeme yukarıda bahsettiğiniz cihazların hepsinden üstün(Gorilla class 5,7000 serisi aliminyum kasa).Siz görüntüsünü sevmemiş olabilirmisiniz?

Hocam Mi8'e vasat deyip de Poco daha iyi demedim. Kasa olarak Mi8 de vasat Poco da vasat. Mavi renkli Mate 20 lite ve Zenfone 5Zyi Mi8 le yan yana koyun ne dediğimi göreceksiniz. İki vasat kasalı Xiaomi arasında f/p olarak daha iyi olan Pocoyu seçtim.

Oyla:

esmert2665

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert can
Cihazım
poco f1
Konular
2
Ne demek jilatini açılmış olduğu için 2. el durumuna düşüyormuş sizin ürünü 15 gün içinde yasal olarak iade etme hakkınız var tüketici heyeti ile sorununuz çözersiniz tahminimce, cihaz 1 günlükse zaten işiniz daha kolay çözülür vakit kaybetmeden işlemleri başlatın.

Oyla:
Üst Alt